A Kiskőrösi NKSZSE utánpótlás csapatai közül az U12-es együttes az Országos Gyermekbajnokság VII. csoportjában szerepel. A fiatal lány kézisek Bács-Kiskun vármegyei csapatok ellen léphetnek pályára, melyek során az egyes fordulók alkalmával két mérkőzést is játszanak.

-Hirdetés-

A találkozók játékideje változott az idei szezonra, melyeket megemeltek, és így már 2×20 percesek a mérkőzések. A kiskőrösi sportcsarnokban rendezték meg a bajnokság első fordulóját október 12-én, amikor a lányok a Dél-Vidék KSE Csávoly gárdáját 12-5-re, a Tompa SE csaptát pedig 35-6-ra győzték le.

Legutóbb október 26-án volt a bajnokság második fordulója, amely egyik helyszíne most is a kiskőrösi sportcsarnok volt és a hazai lányok folytatták tovább a jó szereplésüket. A kiskőrösi U12-es csapat az első mérkőzésén a Bácsbokodi KSE gárdáját 24-5-re (14-1), majd a második találkozón a Kecskeméti Sportiskola II. együttesét 16-8-ra (7-4) győzte le.

A csapat tagjai: Janács Szofi (k), Horváth Zselyke (k), Agócs Letti, Brada Barbara, Csanády Gréta, Farkas Lilla, Füleki Panni, Jancsovics Lujza, Kálmán Sára, Dedák Manna, Pszota Luca, Durst Lily.

Markó-Czérna Bianka – Kiskőrösi NKSZSE edzője:
Több éve dolgozom már együtt a lányokkal és a közös munkának most már látszanak a jelei a pályán is. Azt kértem a lányoktól, hogy nagyon figyeljünk a védekezésünkre, a támadásoknál pedig legyenek pontosak a passzok és a befejezések, lehetőség szerint pedig gyorsítsuk fel a játékot. Nagyon örülök, hogy helyenként már olyan játékelemek tűntek fel a mérkőzéseken, amiket folyamatosan gyakorlunk. A mai napon csapatként működtünk nagyon jól, megjátszottuk a szélsőinket, kapott labdát a beállósunk és lerohanásból is szereztünk találatokat. A továbbiakban egyre magabiztosabb játékot várok a lányoktól és azt, hogy az olyan komoly játékerőt képviselő ellenfelekkel szemben, mint a kecskemétiek vagy a nemesnádudvariak, érjünk el jó eredményeket. 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (22 db kép)
MEGOSZTÁS