A Kiskőrösi LC felnőtt női labdarúgó csapata a Csongrád-Csanád Vármegyei I. osztályú bajnokságban szerepel. Az együttes a 10 csapatos küzdelemsorozatban október 26-án hazai környezetben lépett pályára.

-Hirdetés-

A kiskőrösi lányok a szegedi ST. Mihály FC együttesét látták vendégül a bajnokság 7. fordulójában, akiktől 6-1 (0-2) arányú vereséget szenvedtek: Tercsi – Lisztmajer, Opauszki, Ballagi, Végh, Dobák, Zahorszki, Jarjabka, Terecskei. Csere: Grécs, Kövesdi-Oláh, Lajos, Tamaskó.

A találkozó elején nyílt játékot nyújtott mindkét csapat, a kiskőrösieknek több nagy gólszerzési lehetősége is volt, de a befejezéseknél pontatlannak bizonyultak. A vendégek előbb a 20. percben (0-1), majd a 40. percben (0-2) szereztek gólt két hazai védelmi hibát követően. A szünet után is a mezőnyben hasonló játékerőt képviselt a két csapat, azonban a szegediek – a hazaiak védekezésben elkövetett hibáiból több találatot is szerezve – megérdemelt győzelmet arattak. A kiskőrösi gólt 0-4 után szerezte Jarjabka Éva a 71. percben. A kiskőrösi együttes 6 mérkőzés lejátszását követően 5 ponttal a 9. helyen áll a tabellán.

Dobák Szabina – Kiskőrösi LC játékosa:
Az előjelek nem voltak jók a mérkőzésre, mert az edzéseink elmaradtak, de tudtuk, hogy egy dobogóért küzdő, erős ellenféllel találkozunk majd a mai napon. Szinte a teljes keretünkkel tudtunk felállni és a találkozó elején jól kezdtünk, de három nagy gólszerzési lehetőségünkből sem sikerült sajnos a hálóba találnunk. Talán, ha mi szerezzük meg a vezetést, akkor másként alakult volna az eredmény, de két védelmi hibánkat kihasználva, az első félidőben a szegediek jutottak előnyhöz. Próbáltuk a védekezésünket jobban megszervezni, a gyors embereinkkel szerettük volna lefutni az ellenfelünk hátsó embereit, de sajnos ez nem úgy működött ma, ahogy elterveztük. Védekezésben sokat hibáztunk, támadásban sok volt az eladott labdánk, ami egy nagyobb gólarányú vereséghez vezetett. A hibáinkból tanulnunk kell, mert ettől sokkal több van a csapatunkban.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (25 db kép)
MEGOSZTÁS