2017 május 1-én a Soltvadkerti Foci-Suli Sportegyesület szervezésében megrendezésre került az I. Foci-Suli családi majális. Az eseményen az egyesületnek összes korosztálya részt vett családjával együtt, összesen 120 fő. A rendezvény reggel 10 órakor kezdődött eleinte borongós idővel, de ahogy telt az idő úgy jött a jó idő is. A gyermekek versenyeken vettek részt, ahol apa-anya-fiú foci, büntetőrúgások, vetélkedők kerültek lebonyolításra.

-Hirdetés-

A nap folyamán nem maradhattak el a finom ételek sem. Ebédre sült burgonya, sült csirkeszárny, sült kolbász, csevapcsicsa, görög saláta és palacsintákkal vendégelték meg a kilátogatókat. Ezeknek elkészítésében a szülők segítettek, a palacsintákat pedig az egyesület elnöke Csesznegi Lajos sütötte ki.

Az egyesület köszöni a szülőknek a segítséget és a részvételt. A majális szervezésért kiemelten megköszönik az egyesület edzőjének Holczimmer Tamásnak, aki sokban segítette az esemény létrejöttét, valamint köszönik a Vadkert Pékségnek és Pölöskei Szörpnek a támogatást.

 

 

 

 

MEGOSZTÁS