A Siófok Kupán vettek részt a kiskőrösi mazsorettesek

Siófokon hagyományosan megrendezték a szövetségektől független mazsorett versenyt. A versenyen 264 produkciót mutattak be reggel 7:30 órától este 23 óráig. A 6 tagú zsűri korcsoportonkénti váltásba 3-3 pontozta a versenyt. Lehetett szóló, páros, kis csapat, és formáció(12 főnél nagyobb) kategóriákban versenyezni. Bottal, pom-ponnal, zászlóval. Show és tradicionális kategóriában versenyezni.
 
Kiskőrösről gyerek kor osztályban a “Gyöngyszem” csoport és a “Napfény” csoport versenyzett.
 
Kiskőrösről gyerek kor osztályban a “Gyöngyszem” csoport és a “Napfény” csoport versenyzett. Show kategóriában a Gyöngyszem 3.helyezést a Napfény 6. helyezést ért el. Pom-pon  kategóriában a Gyöngyszem 5. Napfény 8. helyet szerezte meg. Tradicionális mazsorettben Gyöngyszem 2. Napfény 6. lett a korosztályában induló 18 csapat közül.

Ifjúsági korosztályban a Csillagfégy csoport megnyerte a versenyt hiszen show kategóriában 1. pom-pon kategóriában 2. és tradicionális kategóriában is 1. helyezést ért el a 16 ifjúsági csapat között.

 
A Csillagfény csoport a dobogó legfelső fokán
Szólóban gyermek korosztályban , 16 versenyző között Dulai Petra 3. Ifjúsági korosztályban 17 versenyző között Gubacsi Zsófi 5. helyezett lett.
-Hirdetés-

Az éjfélkor tartott eredményhirdetés után a csapatok fáradtan de nagyon boldogan indultak haza.

MEGOSZTÁS