Speciális életmódtréninget indít a kiskőrösi Harmónia Egészségcentrum

A Harmónia Életmódprogram bemutatása

-Hirdetés-

Ha egészségről beszélünk, mára nem elég csak a fizikai jólétre gondolni, hanem meg kell érteni az anyagi egészség, lelki egészség, szociális egészség, szexuális egészség és a szellemi egység fogalmát, folyamatait is!

Újévi fogadalmak, fogyókúrák, most leszokom erről vagy arról, kibékülök a haragosommal, mától minden más lesz, és sorolhatnám a rengeteg félbe maradt változást, meghiúsult fogadalmat! Kudarcérzés, nekem még ez se megy, és szép lassan még magunk is el hisszük, hogy csak ennyire vagyunk képesek! Beletörődünk, megpróbáljuk elfogadni, de időről időre felmerül a kérdés: miért kell ennek így lennie?

Jó hírem van! Nem kell, hogy így legyen! Az életed irányítása is tanulható. A teljes egészséghez elengedhetetlen a testi – lelki békesség, megelégedettség.

Ha nem működik az életedben a pozitív facebook idézetek mantrázása, a pirulák sem tompítanak eléggé, kevés a sok gyógynövényes csodarecept hatása, nem elégít meg a virtuális kapcsolatok minősége és valódi változást szeretnél, akkor tudd:

 „Az életed nem múlhat a szerencsén!”

 

 

 

 

 

 

Milyen lenne az életed, ha:

  • 2x annyi pénzt keresnél, mint most?
  • 2x annyi szabadidőd lenne?
  • 2x annyi barátod lenne?
  • 2x annyi energiád, hogy mindezt élvezd!?

Létrehoztunk egy speciális egészség tréninget, ami nem csak életmódváltásról szól, hanem a sikeres élet elengedhetetlen receptjét tartalmazza. Ezek a modulok szorosan egymásra épülnek, és egyik következik a másikból. A test – lélek – elme összefüggésének pontos ismerete nélkül lehetetlen egy boldog, sikeres és harmonikus élet kialakítása.

  1. Sikerlépés:

Sikerorientáció: (hiedelem rendszer, hit világ, én kép, önismeret, önértékelés, valós motiváció, gondolatok érzések testi összefüggései)

Ezen a tréningen elsajátított ismeretek és módszerek mindennapos alkalmazásával képessé válsz a Téged körülvevő és a Benned létező világ tudatosabb megismerésére és megértésére. Önmagad és mások megértése lehetőséget teremthet körülményeidnek a Te akaratod szerinti megváltoztatására, vagy békés elfogadására. Mélyebben megismerheted a Benned működő erőket, energiákat és érzéseket, melyek új dimenziókban is használhatóvá válhatnak számodra. Mindehhez az kell, hogy önmagadhoz légy őszinte és nyitott. Legyen bátorságod meglátni Önmagad önmagadban és másokban.

  1. Sikerlépés:

Célkitűzés: (helymeghatározás – kiindulási pont, SWOT analízis, célok REMEK-be szabása, szokások iránya)

Ezen a napon szintén sok „aha” élmény várható. Ha megérted, hogy pontos térkép és útiterv nélkül csak egy dodzsem vagy az élet vidámparkjában, sok minden a helyére kerül. Górcső alá vesszük az erősségeidet, gyengeségeidet, és ha világossá válik számodra milyen valós lehetőségeid vannak, szó szerint kinyílik a világ! Megérted a saját működésed, szokásaid csapdáját, és megtanulunk úgy célokat kitűzni, hogy azokat valóban el is tud érni.  Ezután, megérezheted Te is, hogy egy eredményesen működő ember pedig minden időben hatalmas vonzerővel hat másokra!

  1. Sikerlépés:

Fizikai egészség összetevői: (egészségügyi blokk, külső-belső környezeti hatások, mit, mikor, hogyan)

Az energikus, egészséges testben szeret a lélek lakni! Fontos nap lesz, mert a testedhez is megkapod a helyes használati utasítást. A szokásos egyél több zöldséget, mozogj többet, alud ki magad jó tanácsok helyet, megismerheted a legmodernebb egészségvédelem módszereit és eszközeit. Megtanulod, személyre szabottan rendeltetésszerűen használni és valóban táplálni a tested (hiszen csak így van rá garancia!), és végre egyértelmű lesz, hogy mi visz előre és mi hátráltat. Eddigre már tudni fogod hogyan hat egymásra a test-lélek-elme, és már kezd tisztulni a kép!

  1. Sikerlépés:

Kommunikációs tréning: (magaddal, másokkal, szóval és a nélkül)

Kakukktojásnak tűnhet ez a modul, de a sikeres, boldog, egészséges életed nagyban múlik a kapcsolataidon és, hogy hogyan bánsz másokkal. Számodra is egyre fontosabbá válik, a környezetedből érkező benyomások észlelése és értelmezése, illetve olyan benyomások keltése, melyek hatására a környezeted segít Téged a céljaid elérésében. A tanultak alkalmazásával elkerülheted a félreértéseket, és könnyebben érthetsz meg másokat. Már nem csak elmondani tudod a gondolataidat, hanem képes leszel olyan módon hatni az emberekre, hogy meg is tegyék azt, amit akarsz.

  1. Sikerlépés:

Kivitelezés-önszervezés: (cselekvési terv, gyakorlati kivitelezés, naptár, kontroll, naplózás)

Az Időm= Az Életem.

Mivel egyre tudatosabban alakítod az életed, ezért tökéletesen tisztában kell lenned e rövid mondat jelentőségével! Ennek tudatában úgy szervezd az életed, hogy annak minden lényeges területén (nem csak 1-2!) eredményesen tevékenykedj. Családi élet, gyermeknevelés, karrier, önmegvalósítás, pénz, mindegyik fontos. Neked elég a saját életedért felelősséget vállalnod! Ebben a pillanatban van itt az ideje, hogy meg tedd, és jól tedd mindazt, amit tenni akarsz, és amit tenned kell! A mai napon fogsz tisztába kerülni azzal, hogy mit is akarsz elérni, mit is akarsz ezért tenni, és hogy úgy tedd, ahogy el is éred az általad vágyott eredményeket!

 
Ezek után mondanám, hogy készen vagy, de valójából majd csak most kezdődik el igazán az életed!

 

 

 

 

 

Gyere velem, csináld végig, alkalmazd a tanultakat, és kívánom, hogy olyan emberré változz, amilyen mindig is szerettél volna lenni!

Jelen tréningünk anyaga rendkívül tömény. 5 nap (szombatok), 3 hetente. 
Vegyél részt az első napon és döntsd el, szeretnél-e jönni a további alkalmakra is.
 Később becsatlakozni nincs lehetőség, csak az csinálhatja végig, aki az elsőn részt vett.
Ára: egy összegben: 90 000. Ft.  Részletekben: 5*20 000. Ft.
Amit kapsz érte az felbecsülhetetlen.

És a lényeget ne felejtsd el! Légy hasznos mások számára és add tovább…

„Az életed nem múlhat a szerencsén!”


Kinek ajánlom:

  • ha mindig ugyanazok a problémák ismétlődnek az életedben
  • ha rendszeresen elakadsz az életed valamely területén
  • konfliktusaid vannak a munkahelyen, magánéletben
  • úgy érzed megértél a változásokra
  • az életed minden fontos területét jól akarod menedzselni
  • vissza akarod szerezni az irányítást
  • és valóban boldog, sikeres életet szeretnél élni.

Gyere és tanulj meg jól élni!
Soron következő tréning induló időpontja: 2017.05.27. szombat.

Jelentkezni lehet:   2017.05.25-ig az alábbi elérhetőségeken:

06-78/411-365

info@egeszsseggyar.hu

Facebook / Kiss József / események

Harmónia Egészségcentrum – Kiskőrös, Erdőtelki út 21.

Várlak szeretettel a következő tréningre.

Baráti üdvözlettel:
Kiss József

 

MEGOSZTÁS