A gyerekek kedvenc Rock & Roll figurája, Tompeti és Csillagszemű visszatért a Tündérkéz Jótékonysági Egyesület 1 éves évfordulójára. Méltó képen ünnepelték születésnapjukat és nem volt meglepő, hogy nem ők kaptak ajándékot, hanem tombola formájában – ami a belépő volt – megajándékoztak négy koncertre érkező vendéget.

-Hirdetés-

A kezdetekkor is Tompeti és Barátai adtak koncertet óriási sikerrel ezért úgy gondolta az egyesület, hogy meghívják őket még egyszer. Az egyesület annyira jó összefogást tudhat maga mögött, hogy december óta nem volt jegy a koncertre. Egy fergetegesen jó bulit sikerült összehozni újból.

Soltvadkert Város ÖnkormányzatánakLehoczki Ferenc polgármester úrnak és a soltvadkerti Városi Művelődési Ház, Könyvtár és Szabadidő Központ igazgatójának Pájer Ildikónakmegköszönték, hogy lehetőséget kaptak a jótékonysági koncert megrendezésére.

Köszönetet mondtak minden támogatóknak, akik segítik az egyesület munkáját bármilyen formában. Kiemelték Bíró Róbertet – az egyesület fotósa – és Medgyes Attilát, akiknek hatalmas hálával tartoznak a segítségért. A koncert egyik fő támogatója a Fanti Léggömb és Party Dekor volt Kiskőrösről, aki a fantasztikus díszletet is biztosította.

Az egyesület ígérte az idén is ahol tudnak, segítenek!

-K.Gy.-

MEGOSZTÁS