A KEVI Gimnázium farsangjai jól ismertek a kreativitásról és a szórakozásról. Ez az idei farsangra is elmondható.

-Hirdetés-

A gimnázium farsangja múlt héten, a Magyar Parasport Napján került megrendezésre. Az idei farsang különlegessége, hogy nem csak egy téma volt megadva, amire a jelentkező osztályok előállítottak egy-egy műsort, hanem minden osztály külön-külön kapott témát, egy személlyel, valamilyen eszközzel, melyet bele kellett építeni a produkcióba és egy zenével. Így jött ki a szituáció, melyben Nem szégyen az, csak kellemetlen témával a Mr. President: Coco Jambo számával, egy éjjeli lámpa beépítésével, Chewbacca vendégszereplésével kellett egy 4-5 perces produkciót előállítani egy osztálynak.

A témák között volt még: A vonat csak a felsorolt állomásokon áll meg, Hová mész te kis nyulacska?, Sokkal több naptej kell, Bazsa Mari libája és Isznak-e a halak vizet.

Személyek közt felismerhető volt: Michael Jackson, Széchenyi István, Donald Trump, Chuck Norris és Lady Gagga.

Az eszközök pedig viharlámpa, szárítókötél ruhákkal, ágynemű egy személyre, hűtőszállító doboz és egy 20 literes műanyag ballon voltak.

6 osztály vett részt idén valamilyen téma-zene-személy-eszköz összetételű produkcióval. Az első 3 helyezett tortát kapott, a többi osztály pedig édességéket.

Sz.Á.

MEGOSZTÁS