Az Eltájolók TSE lelkes csapata nagy napra készült 2018. április 28-án, hisz a Petőfi túra jubileumi szervezésében vettek részt.  

-Hirdetés-

A tizenötödik alkalommal meghirdetett teljesítménytúrán az ország minden tájáról, sőt még a határon túlról is érkeztek, a természet járók száma átlépte az 1000 főt.

Sok mindenben más volt, mint az eddig megszokott túrák. Új arculatot kapott, mely Kutyifa Áginak köszönhető. Az új logó felkerült a pólóra is, amiket ingyenesen bocsájtottak minden résztvevő rendelkezésére. Erre a kivételes eseményre díjmentes volt a nevezés is. A szervezők az útvonalakon is módosítottak, érdekessé téve azok számára akik, már évek óta visszatérnek a túrára. A célba érkezők egy igényesen kialakított fémjelvényt vehettetek át. Technikai problémák adódtak ugyan, de bravúrosan megoldották és a résztvevők ezekből semmit sem vehettek észre.

A legifjabbak bébi hordóban tették meg a 15 km-es távot, a legidősebb 75 évesen induló pedig 55 km-t tekert.

Döme Géza az egyesület elnöke ezúton mond köszönetet a támogatóknak: Kiskőrös Város Önkormányzatának, a kiskőrösi Vadásztársaságnak, a csengődi Bucka Vendéglőnek, a kaskantyúi Gesztenye Presszónak, az Izsáki Művelődési Háznak, a Szentimrei  Szikvíznek. A Viktor Motor Kft. jóvoltából minden kerékpáros egy indulócsomagot vehetett át a rajtban, egy nyereményjátékon, pedig két szerencsés egy Merida E-Bike-kal indulhatott.

Az eredményekről a tájékoztatást hamarosan az Eltájolók honlapján olvashatják az érdeklődők!

B.M.

MEGOSZTÁS