Az InfraTrainer és az Absolute Live sportitalokat gyártó akasztói R-Water Kft. szervezésében május 2-án Rubint Réka, az ország legsikeresebb fitnesz edzője Kiskőrösre látogatott, ahol edzésbemutatót is tartott.

-Hirdetés-

A megnyitón Rubint Réka mellett, az Absolute Live szintén kiemelt szerepet kapott, mert kitelepüléssel, italkóstoltatással támogatták a megnyitót.
Az InfraTrainer, egy olyan fekvőkerékpár, mely a PHILIPS által fejlesztett VITAE infra vonalsugárzók és egy mágnesterápiás készülék hatását egyesíti a maximális hatékonyság érdekében. Edzés közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik, feloldják a zsírszöveteket és felszabadítják a méreganyagokat. A kerékpározás hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén távozik a szervezetből. A MAGNETVITAL SYSTEM ezeket a pozitív hatásokat együttes módon, nagymértékben felerősíti és az edzés kiegészíti egy vitalitást javító mágnesterápiás programmal, így kerékpározás közben akár 600-800 kilokalóriát égethettek el, ami egy 13–17 km-es futótréningnek felel meg.
Kiskőrösön a stúdióba belépve kellemes környezet, családias hangulat fogad titeket, ahol lehetőségetek van megpihenni, szusszanni egyet a kanapén edzés előtt vagy akár végén is. A tekeréshez sportos öltözék javasolt, melyhez kiegészítésként fólianadrágot is adnak nektek. Edzés végén a folyadék és energiaveszteség pótlására, ásványvizek, Absolute Live sportitalok és Power Fruit vitaminitalok közül vásárolhattok.

Az InfraTrainerrel végzett edzés teljesen személyre szabható. A pulzusszámot változtatni a beépített 9 fokozatú mágnesfék erősségének csökkentésével vagy növelésével lehet, emellett a háttámla dőlési szöge, illetve az infrafény erőssége is változtatható.
A háttámlába épített mágnesterápiás rendszer segít a derék- és hátfájás leküzdésében, illetve fokozza a vitalitást. A helyesen megállapított zsírégető tartomány garantálja a maximális súlycsökkenést és az izomlázmentességet. Az edzés ideje alatt kényelmes, félig fekvő testhelyzetben, kerékpározás közben zenét hallgathattok vagy akár filmet is nézhettek a beépített monitoron.

Az elvárt eredmények elérése érdekében nagyon fontos a rendszeres sportolás, a megfelelő folyadékfogyasztás és a kiegyensúlyozott táplálkozás. Az InfraTrainer stúdióban lehetőségetek van táplálkozási tanácsadó szolgáltatás igénybevételére is, melynek során feltérképezik céljaitokat és életmódotokat, majd ezt követően az egyéni szükségletek figyelembevételével személyre szabott étrendet állítanak össze nektek.

Ha szeretnétek ti is kipróbálni ezt az új alakformáló eszközt, akkor látogassatok el a kiskőrösi InfraTrainer stúdióba (József Attila u. 33.), ahová előzetesen a 06-20/297-2303-as telefonszámon tudtok bejelentkezni.

Kutyifa Ilona
Fotók: Sz.Á.

MEGOSZTÁS