A Sült tea eredeti hazája Csehország, melynek gyártása közel 150 éves múltra tekint vissza.

-Hirdetés-

A jó hír az, hogy nem kell messzire mennünk, ha szeretnénk ezeket a teákat megkóstolni, ugyanis Juhász Illésné és férje a hagyományos receptekhez hűen, eredeti és hamisítatlan Sült Teákat gyárt és forgalmaz Kiskőrösön.

Teáikat az eredeti receptek alapján készítik, melyek tulajdonképpen olyan egészséges és természetes gyümölcskoncentrátumok, melyek nem igényelnek mesterséges adalékanyagokat. A készítési technológiának köszönhetően minden vitamin és ásványi anyag a gyümölcsökben marad.

Családi vállalkozásként szívvel-lélekkel, kézügyességgel, odafigyeléssel készítik termékeiket az eredeti és részben titkos receptek alapján, mely többnyire abban nyilvánul meg, hogy a modern technológiának köszönhetően magasabb szinten tudják kezelni a gyümölcsöket, így képesek megtartani a gyümölcsök rostjaiban lévő vitaminokat és tápanyagokat, megőrizve a gyümölcsök természetes ízvilágát. Termékeiket e-szám mentesen, mesterséges színezékek, zselésítők és aromák nélkül állítják elő. A Sült tea dunsztolással készül, így akár egy-másfél évig is eláll, de a friss gyümölcsök miatt célszerű sötét, hűvös helyen tárolni.

Hideg téli estéken fogyaszthatjuk teaként, de kiválóan alkalmas nyáron jégkásával és vízzel, szódával hígítva hűsítőként is. A felnőtt fogyasztók körében kedvelt lehet akár koktél alapanyagként is felhasználva.

Ez az egészséges, üvegben kínált egyedi megjelenésű ital, jelenleg 10 féle ízben: meggy, eper, alma, vegyes gyümölcs, fekete áfonya, szilva és merészebb citrom-gyömbér, áfonya-homoktövis, alma-levendula kombinációkban kapható kínálatukban.

Györgyiék termékpalettája ennél színesebb, hisz lekvárokat és már több, mint 5 éve medvehagyma krémet is készítenek, mely 2015-ben OMÉK díjat is nyert erdei élelmiszer termék kategóriában. Ha ti is szeretnétek megismerni termékeiket, akkor látogassatok el Facebook vagy weboldalukra.

Mi ezúton is gratulálunk nekik és további erőt és egészséget kívánunk munkájukhoz!

Kutyifa Ilona  

MEGOSZTÁS