A sulinak vége, kezdődhet a gamer LAN party! Most először Kiskőrösön a művelődési központban, 2018. június 23-án 9 órai kezdettel a Győztes Kör Sport Egyesület szervezésében.

-Hirdetés-

De mi is az a LAN-party?

Egy olyan közösségi esemény, amelynek résztvevői egy fizikai helyszínen, helyi hálózatba kötött számítógépeken sokszereplős számítógépes játékokat játszanak.
A résztvevők száma minimum kettő, s a legnagyobb rendezvényeken néhány ezer játékos és valamivel kevesebb érdeklődő jelenik meg, ám leggyakrabban mindössze 4-8 fős baráti összejövetel. A több résztvevőseket általában előre megszervezik, csak a kisebb rendezvények zajlanak spontán. Kisebb parti esetén rendszerint valamely játékos otthona, nagyobb összejövetelek esetén külön rendezvénytermek, sportcsarnokok szolgálnak helyszínül. Időtartama változó, általában minimum egy éjszaka, hisz ez a játék rendszerint éjszakai elfoglaltság. Hogy egymást minél kevésbé zavarják, a résztvevők hangszórók helyett fejhallgatókat használnak, mivel az eseményeket ennek ellenére is jellemzően hangzavar kíséri. Nagyobb rendezvényeken jellemző a kivetítő használata, amellyel egy-egy kiválasztott mérkőzést mutatnak be az érdeklődőnek, illetve a bírói szolgáltatás, amellyel a csalásokat kívánják kiszűrni.

Mire számíthattok az E-SPORTNAPON? 

Kiskőrösön a Győztes Kör Sport Egyesület június 22-én pénteken délután kezdi meg a hálózat kiépítését. Az eddig beérkezett nevezések alapján két játékot fognak biztosítani az eseményen, összesen 16 db teljesen egyforma PC (gamer gépek, gamer perifériákkal) és szakértő személyzet várja majd a játékosokat.

3 vs 3, vagy 5 vs 5 versenyek CS:GO-ban, PUBG-ben pontra menő csaták! Ha szeretnéd kipróbálni magad, vagy csak elmennél megnézni milyen, ne habozz, hisz a helyek gyorsan elfogyhatnak, aki hezitál kimaradhat….

Bővebb információk az alábbi linken vagy Facebook oldalukon érhetőek el. 

Kutyifa Ilona 

MEGOSZTÁS