Az Izsáki Táncsics Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola sikeres Napközi Erzsébet-táborok pályázat eredményeképp, a nyári szünetben, három egymást követő héten át, hétfőtől péntekig táborozhatnak a helyi 1-4. osztályos gyerekek. A táborokban 8-16 óráig, Szabadszállási Dorina táborvezető mellett, hét pedagógus végzi a gyerekek foglalkoztatását.

-Hirdetés-

2018. június 25-29. között, 81 alsó tagozatos tanuló, sporttáborban vett részt. A sporttábor bázisa az izsáki focipálya volt, ahol sport és játékos tevékenység jelentette a fő elfoglaltságot. A labdajátékok mellett, sor és váltóversenyek, kerékpáros ügyeségi versenyek tették változatossá a cselekvő időtöltést. Nagy sikere volt a buborékfoci kipróbálásának, de helyet kapott az alkalmai kuckókban játszott társasjáték is. A buszos kirándulás ezúttal a kiskőrösi strandolást és a jakabszállási Magyarkert meglátogatását foglalta magába.

A gyerekek jókedvűen és felszabadultan vettek rész minden programban, átadva magukat az önfeledt játéknak.


Az ERZSÉBET TÁBOROK Magyarország legnagyobb táboroztatási programja, amelyet az egyházi hátterű Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány valósít meg. Az Alapítvány Magyarország Kormányának támogatásával számos tábort szervez, és megannyi gyermekprogramról gondoskodik egész évben. Legyen szó hagyományőrzésről, a sport, az életmód, a kultúra, a művészet vagy a tudományok területéről: széles programkínálat, évről-évre egyre több lehetőség és rengeteg élmény várja a gyermekeket.

A táborokba online felületen jelentkezhettek többek között a köznevelési-, gyermekvédelmi- és egészségügyi intézmények, családsegítő szolgálatok és központok. A részt vevők számára minden szolgáltatás és program ingyenes, és az egész napi étkezésük is biztosított. Továbbá szakemberek, gyermekorvosi ügyelet, mentő-, vízimentő- és biztonsági szolgálat óvja a gyermekek testi és lelki épségét.


 

-fg-

MEGOSZTÁS