Ungor Pál, vagy „Palibá” ahogy a gyerekek szólítják, már több mint negyven éve cselekvő részese az izsáki futballnak, különösen az utánpótlás felkészítésének. A nyári szünidőben szervezett focitábor nemcsak hasznos időtöltést jelent az óvodásoktól a 14 éves korosztály számára, hanem lehetőség a labdarúgó szakosztály életébe való bekapcsolódásra is.

-Hirdetés-

 

Ebben az évben, a többi táborozási programokhoz igazodva, 2018. július 30-tól angusztus 3-ig, naponta fél nyolctól délután ötig, az izsáki focipályán zajlott az élet. A focielemek technikai gyakorlása mellett természetesen az egymás elleni játék volt a gyerekek kedvence. Kikapcsolódásként lovas kocsikáztak, kirándultak a horgásztóhoz. A tábor éltét a vidámság és a felszabadult kikapcsolódás tette teljessé.

A társadalmi munkában, önköltséges alapon szervezett, az Izsáki Horgász- és Pihenőpark, a Turcsán Lovastanya, a Vino éterem, a Raklapos bolt és Szalai Benedek autóbusz-szállítás támogatásával létrejött focitábor jelentős eseménye az izsáki labdarúgás utánpótlás nevelésnek.

-fg-

MEGOSZTÁS