Gyerekzsivajtól volt hangos az elmúlt héten a Rajz Attila Jégpálya Kiskőrösön. 2018. július 23-tól első alkalommal került megrendezésre a HC Kiskőrös Hockey Club görkorcsolya tábora.  A szervezők hatalmas létszámnak örvendtek, hiszen 40 gyerek húzott görkorcsolyáját a négy évszakos létesítményben.

-Hirdetés-

Voltak ismerős arcok is, akik már évek óta járnak hozzájuk edzésekre, viszont sokan közülük most először húztak görkorit. Természetesen a kisebb gyerekekkel külön foglalkoztak, hiszen nem szerették volna, hogyha nem élvezik azt,  amit csinálnak.

Rengeteg alternatív programmal próbálták színesíteni a tábor hangulatát. Minden nap mesedélutánt tartottak, így egy kicsit pihenni is tudtak a gyerkőcök. Értelemszerűen a strandolás sem maradhatott ki a programok közül ebben a hőségben. A helyi strandra a legnagyobb biztonság érdekében 15 táboroztató kísérte a gyerekeket. Egy közös fagyizás is belefért az időkeretbe, ahová a nagyobbak biciklivel, (a kisebbek autóval) mentek, hogy a sportolás a tábor egy napján se maradjon ki.

A szervezői stábot tekintve, Zoran Jaramazovic a HC Kiskőrös vezetőedzőjét: Bíró László, Szabó Zoltán, Szekeres Tamás, Szekeres Károly, László Márk, Bíró Bence, és Vári Gábor segítették, akik mindent megtettek, hogy a gyerekek elsajátíthassák az alapoktól kezdve a görkorcsolyázás csínját-bínját.

Köszönet a háttérben dolgozóknak: Gál Ildikónak, Szekeres Csillának és Szekeres Nikolettnek is. 

B.M. 
Fotók: Schnürlein Zsuzsanna 

MEGOSZTÁS