A Kiskunhalasi SZC Kiskőrösi Wattay Szakgimnázium és Szakközépiskolája és Kollégiuma szeptember 27-én rendezte meg labdarúgó házibajnokságát. A már hagyománynak számító megmérettetésben a szakközépiskolások közül kilenc osztály szerepelt, a szakgimnáziumból pedig négy osztály vett rész. A lebonyolításban a testnevelés munkaközösség tagjai vettek részt. A csoportokon belüli körmérkőzések után, keresztbejátszás, végül a döntők követték egymást. A szakközepes első két helyezett és a szakgimnázium első két helyezettje közül a szuperdöntőn dőlt el, hogy ki az iskola legjobb csapata. Mind a szakiskola, mind a szakgimnázium első három helyezettje éremmel térhetett haza. Illetve a gólkirályokat is értékelték. Ezen a napon kerülnek kiválasztásra azok a diákok, akik majd a diákolimpián fogják képviselni az iskolát. A sikeres nap titka, hogy azok is szívesen részt vettek a játékban, akik kisebb eséllyel indultak.

-Hirdetés-

Eredmények:

Szakgimnázium:

  1. hely:11.B(Turcsán Zalán, Szőgyi Norbert, Kurucz János, Kurucz Gábor, Kuti János, Borbényi Bendegúz)
  2. hely:12.B (Vincze Márton, Szeg Bence, Szebellédi Patrik, Sárközi András, Szita Márk)
  3. hely:11.A (Dulai Máté, Márkó Bence, Deák Dániel, Lengvári Dániel, Lehoczki Bence, Vida Ádám, Bránya Oktávián, Molnár Áron)
  4. hely:10.A

Gólkirály: Turcsán Zalán 11. B 14 góllal

Szakközépiskola:

  1. hely:1/9/1 (Patai Denisz, Györgye Adrián, Kovács Dávid, Vidner Attila, Csernik Aurél, Balogh Dániel, Szőlősi Csaba, Szász István)
  2. hely:2/10/2 (Gyurján Dominik, Gomán Milán, Petróczki Ferenc, Lendvai  Adrián, Tóth Attila, Tomán Áron, Totyik Ákos, Bús Patrik)
  3. hely:2/10/1 (Karczagi Márk, Németh Márk, Bálint János, Rostás Armandó, Trepák Roland,Veréb Zsolt, Toldi Zoltán, Szűcsi Roland)
  4. hely:3/11/3

Gólkirály: Gyurján Dominik 2/10/2 -9 góllal

Szuperdöntő:

  1. hely:1/9/1 (Patai Denisz, Györgye Adrián, Kovács Dávid, Vidner Attila, Csernik Aurél, Balogh Dániel, Szőlősi Csaba, Szász István)
  2. hely:11. B (Turcsán Zalán, Szőgyi Norbert, Kurucz János, Kurucz Gábor, Kuti János, Borbényi Bendegúz)
  3. hely:12. B (Vincze Márton, Szeg Bence, Szebellédi Patrik, Sárközi András, Szita Márk)
  4. hely:2/10/2 (Gyurján Dominik, Gomán Milán, Petróczki Ferenc, Lendvai  Adrián, Tóth Attila, Tomán Áron, Totyik Ákos, Bús Patrik)

B.M.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (59 db kép)
MEGOSZTÁS