A HC Kiskőrös együttesének utánpótlás jégkorong csapatai szerepeltek országos bajnoki mérkőzéseken a kiskőrösi jégcsarnokban. Az U8-as és az U10-es korosztályokban mérte össze erejét 4-4 csapat szeptember 29-30-án.
Az első napon az U10-es korosztály küzdelmei folytak, amely során a hazaiak a KESI, a Szigeti Bikák és a HK Spartak csapataival küzdöttek. A második napon az U8-as csapatok léptek pályára. A fiatalabbak mezőnyében a kiskőrösiek mellett jégre lépett a GP Szegedi Vízmű és a HK Spartak csapata is. A kiskőrösiek edzője mindkét korosztályban Zoran Jaramazovic „Szicsó”, akinek az irányításával elvégzett közös munka eredményét már lehetett látni a mérkőzéseken. Ebben a két korosztályos bajnokságban a mérkőzés időtartama 2×18 perc és 1 percenként dudaszó jelzi a kötelező csere végrehajtását, hogy minden fiatal szerepelni tudjon. A mérkőzések végén nem hirdetnek győztest és a gólokat sem regisztrálják. A folyamatos játékon van a hangsúly, hogy a gyermekek a mérkőzés helyzeteket megtapasztalva tudjanak fejlődni.

-Hirdetés-

Meg kell jegyezni, hogy a kiskőrösiek mindkét csapata nagyszerű teljesítményt nyújtott és a fiatalok szép akciókat vezettek és helyenként látványos gólokat lőttek.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (30 db kép)
MEGOSZTÁS