A 18. alkalommal megrendezett Holdfényes Ligaversenyre 26-an neveztek, ami tekintve, hogy utolsó verseny, ráadásul másnap Kakasfőző Fesztivál volt, kimondottam népes mezőnynek számított.

-Hirdetés-

Sajnos néhány állandónak mondható részvevő hiányzott a versenyről, de ez nem von le semmit a végeredményből, mivel már a sorsolásnál akadtak izgalmak. A rendszerint dobogós, vagy jó formában játszó versenyzők Szitás Gábor, Katona Bence, Gévai Péter, Erdős Andor egy csoportba kerültek. Kettő ember juthatott tovább az egyenes kieséses szakaszra, így borítékolható volt egy kisebb meglepetés. A borítékban Katona Bence és Szitás Gábor neve lett végül, akik három mérkőzés után búcsúzni kényszerültek. A boríték egyre csak vastagodott és az előző versenyen nagyszerűen menetelő Szentgyörgyi Ákos is belekerült sajnos.

Továbbjutott viszont az este folyamán kiváló formát mutató Turán testvérpár. Robitól már megszoktuk a jó teljesítményt, de most Gábor is kitett magáért. Forró Dánieltől csak 4:3-as szoros csatában kapott ki a legjobb négybe kerülésért. Az ifjú Gévai Péter és a veterán Boros Gábor a negyeddöntőig kiválóan szerepelt, alig tudtak egy-egy leget elcsípni az ellenfeleik. A döntőbe kerülésért egymás ellen kellett bizonyítaniuk. Ebben a csatában végül Gévai Péter 4:0-val hengerelte le Boros Gábort, így ismét döntőbe került, ahol a másik ágról a már említett Forró Dániel várta, akinek a döntőbe vezető út több energiáját vette el, jóval szorosabb mérkőzéseket kellett végigküzdenie. A döntőt a fiatalabb és frissebb Gévai Péter nyerte 4:1 arányban. Forró Dániel így sem szomorkodhat és mutatja nagyszerű teljesítményét, tehetségét, hogy nem a saját nyilaival kellett játszania, mégis sikerült döntőt játszania.

Minden dobogósnak: Gévai Péternek, Forró Dánielnek, Turán Róbertnek és Boros Gábornak, valamint a résztvevőknek is gratulálunk! A legjobb Győztes Körös játékos, Kovács Krisztián lett.

A verseny közben megvendégelték a játékosokat a Szarvas Fogadó finom ételeivel, mely mellé (szabadon)választhattak egy alkoholmentes üdítőitalt is.

O.S. 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (30 db kép)
MEGOSZTÁS