Az NB II-ben szereplő Kiskőrösi KSK férfi kézilabda csapata nagyszerűen kezdte az idei szezont, hiszen két győzelemmel vettek villámrajtot. A szép győzelmek után azonban három vereséget szenvedtek el zsinórban a fiúk és így jelenleg a tabella 9. helyén állnak 4 ponttal.
Legutóbb a bajnokság 5. fordulójában hazai környezetben fogadták a Siklós csapatát, akiktől 20-19 (10-10) arányú vereséget szenvedtek. A mérkőzésre a kiskőrösiek a következő kerettel léptek pályára: Csernák (k), Kű (k), Ruskó 2, Marosi, Wágner, Szentgyörgyi J. 5, Thiesz 4, Rohoska R., Harangozó 4, Vezsenyi 1, Kulcsár P., Hunyadi, Szentgyörgyi S., Kulcsár F., Polereczki, Gucsi 3 – edző: Horváth András.
A jó erőkből álló siklósi csapattal nagy küzdelmet vívott a hazai együttes. Az első félidőben mindkét oldalon felváltva estek a gólok és egyik gárda sem tudott nagyobb előnyre szert tenni a másikkal szemben. A második félidőben előbb 12-14, majd 16-16 volt az állás, miközben felfokozott hangulatban mindkét oldalról több játékos is 2 perces kiállítást kapott. A mérkőzés hajrájában 16-18, 17-19, 17-20 és 18-20 volt az állás, miközben a végelszámolásnál döntőnek bizonyult, hogy a játékvezetők a két ember között betörő és gólt szerző kiskőrösi Szentgyörgyi József találatát belemenés miatt érvénytelenítették. Az igen keményen védekező és játszó siklósiak az utolsó percekben már meg tudták tartani az előnyüket és a sok hibával játszói kiskőrösieket szoros csatában győzték le.
Ifjúsági eredmény:
Kiskőrösi KSK-MK Pelikán Siklós KC 30-30 (15-11)
Október 20. (szombat) 18:00
Kiskőrösi KSK-Satelit SE
Október 27. (szombat) 18:00
Rinyamenti KC-Kiskőrösi KSK
November 11. (vasárnap) 16:00
Bajai KSE-Kiskőrösi KSK

-Hirdetés-

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (30 db kép)
MEGOSZTÁS