„Október 20-án délután 4 órától kerül megrendezésre a Soltvadkerti Katolikus Plébánia udvarán az egyházközségi Október Feszt. A rendezvény keretein belül jótékonysági vásárt és kamra kincsei kóstolót tartunk, ezért kérünk minden kedves résztvevőt, hogy ha tud, hozzon saját kamrájából befőttet, savanyúságot, lekvárt, bort, gyümölcsöt, diót és minden egyéb földi jót, ami a kamrának kincse lehet.” Szólt a felhívás és invitálás, ahová szép számmal érkeztek is az emberek, na meg a kamra kincsei.

-Hirdetés-

Nagy Anita foglalta össze nekünk a történteket.

Ez a program a Juniális édestestvére őszre hangolva. Hatalmas öröm volt látni, hogy mennyien összegyűltünk, különösen örültünk a sok gyereknek. A belépőket őszi dekoráció fogadta, amely Viszkókné Lantos Marika alkotása volt.

Rengeteg féle őszi étel, gyümölcs, méz, lekvár került az asztalokra.  Sült a kolbász és a tarja, megkóstolhattuk a slambucot, ezekhez pedig savanyúság, befőtt volt a köret. A desszert palacsinta és gofri volt jó sok lekvárral. És ha valamelyik finomság nagyon ízlett, akkor lehetett belőle vásárolni is. A bevételeket a templom és az orgona felújítására fordítjuk majd.

A gyerekek kézműveskedhettek, a kertben pedig fogócskázhattak egy jót. A felnőtteket Virág Norbi zenész szórakoztatta, nagyon jó hangulatot varázsolt az udvarba, köszönjük neki!

A szervezők ezúton is szeretnék megköszönni mindenkinek a részvételt, a támogatást és az adományokat. Várnak mindenkit jövőre is!

 

-K.Gy.-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (58 db kép)
MEGOSZTÁS