2018. november 30-án látogass el a kiskőrösi Fröccsbe és mutasd meg, hogy rád nem igaz a Lóci játszik nagy sikerű dalának refrénje, mely szerint „nem táncolsz jobban, mint én”!

-Hirdetés-

A fiatalosan lendületes zenekar 2010-ben alakult, akik a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan című mozi filmzenéjével kezdték el belopni magukat a közönség és a szakma szívébe egyaránt. Ezt követte a Ki Mit Tube és a Cseh Tamás Program elismerése, majd 2016-ban megnyerték a Veszprémi Utcazene Fesztivál közönségdíját is. 2017-ben adták ki második albumukat, ugyanebben az évben Fonogram-díjat is nyertek, Az év felfedezettje kategóriában.

Az együttesnek (Csorba Lóci-basszusgitár, ének; Szeder-Szabó Kriszti-ének; dr. Dobozy Ágoston–zongora; Fülöp Bence–gitár; Fábián Tibor–dob; Seress Bence–szaxofon; Rácz Dániel–trombita) két albuma jelent meg eddig: a Hadd legyek arról híres, illetve a Krokodil, de egyértelműen a Youtube-ra feltöltött, Nem táncolsz jobban, mint én című zenéjük kígyózott be a fülünkbe és hódította meg szívünket, melyet azóta is sokszor dúdolászunk.

2018. november 30-án először játszanak majd a Fröccsben, de azt ígérték, olyan bulit csapnak, hogy másnap még azok is erről fognak beszélni, akik ott se voltak. Meglepetésekkel és óriási bulival készülnek! A jegyek már megvásárolhatóak személyesen a Fröccsben (6200 Kiskőrös, Dózsa György út 38.) vagy a tixa.hu weboldalon. Te se maradj le! 

A későbbiekben számtalan programmal és koncerttel vár még titeket a Fröccs csapata. Ha Te sem szeretnél ezeken a szürke estéken otthon ücsörögni, akkor kövesd be Facebook oldalukat, IDE kattintva és légy részese a változatosabbnál-változatosabb élőzenei koncerteknek. Az eseményeken készült képes beszámolókat pedig továbbra is a vira.hu-n olvashatjátok majd!

Hát akkor már nincs is más hátra, mint táncra fel!

Kutyifa Icu
Képek: Lóci játszik Facebook oldala 

MEGOSZTÁS