Ha szereted a magyaros ételeket és felejthetetlen ízélményekre vágysz, akkor feltétlenül látogass el a soltvadkerti Corner bistro-ba. Már a gulyásleves megkóstolásakor is érezhető, hogy friss alapanyagokkal dolgoznak, adnak a minőségre. A választék harmonikus, remekül összeválogatott, a kiszolgálás kedves és gyors.

Falusias hangulatú étterem magyaros ételekkel
-Hirdetés-

Hangulatos éttermükben kedvedre válogathatsz a bőséges ételkínálatból, melyre leginkább a magyaros, falusi ízek jellemzőek. Az étlapon finom levesek, sertés és szárnyas ételek mellett, édesszájúként és vegetáriánusként is megtalálhatod a kedvedre valót. A hétfőtől-szombatig nyitva tartó, ízig-vérig magyaros Corner bistro-ban, falusias hangulatot idéző berendezéssel, házias ízekkel várják a gasztronómia szerelmeseit. Az étterem 45 fő részére ad helyet, mely meghitt családi rendezvények, üzleti megbeszélések lebonyolítására is kiválóan alkalmas, mindemellett szülinapi zsúrok, lakodalmak, vállalati és családi rendezvények étkeztetését is vállalják.

A Corner bistro csapata

A családi vállalkozásként működő étterem mozgatórugói Lehr Barbara és édesanyja, Lehr Györgyné, akiknek családjában szinte generációról generációra öröklődött a szakácstudomány. Friss, tájjellegű alapanyagokkal és korszerű konyhatechnikával dolgoznak, egyedi ízélményt biztosítva, elsősorban a házias ízeket kedvelők számára. 

Ez egy családi vállalkozás. Lassan 10 éve, hogy erre készülünk édesanyámmal és a családommal, azóta a szívügyünk lett.  Igyekszünk visszaadni ezt a vendégeknek is, házias ízekkel, összeállításokkal. Szerencsés vagyok, mert a csapat, akikkel együtt dolgozhatok, rövid idő alatt szintén egy kis családdá formálódott.  Fontos nekünk, hogy vendégeink is ezt érezzék, ezért igyekszünk otthonos hangulatot teremteni éttermünkben, a rohanó hétköznapokban-mesélte Lehr Barbi, a Corner bistro tulajdonosa. 

Éttermük ars poeticája is ezt tükrözi, hiszen céljuk a tradicionális és a modern kultúra ötvözése, hogy vendégeik jó szívvel térjenek vissza.

Varrógépből asztal

Az étterem kialakítása során a gondosan megtervezett menüsor összeállítása mellett igyekeztek úgy kialakítani a hely hangulatát is, hogy bárki, aki besétál hozzájuk, otthonosan érezhesse magát. A téglából kirakott oszlopok, a pult, az asztalokká alakított varrógéptalpak és a kockás asztalterítő, mind-mind a magyar Alföld falusi hangulatát idézik.

A legismertebb magyar nemzeti ételek, mint a gulyás, a töltött káposzta, a marhapörkölt és a túrós csusza is megtalálhatóak étlapjukon. Éttermük természetesen még számtalan ízt és sok-sok finomságot tartogat. IDE kattintva megtalálod a Corner bistro Facebook oldalát, ahol eredeti magyar receptek alapján készítik el és teszik közzé konyhájuk remekeit.

Vidéki hangulat, magyaros ízek

Nem csak helyben fogyasztásra, asztalfoglalásra, elvitelre, sőt házhoz szállításra-rendelésre is van lehetőség. Soltvadkert központjától nem messze, jól megközelíthető helyen, parkolási lehetőséggel, gyerekbarát környezetben várják vendégeiket. Ha szereted a magyaros ízeket és a vidékies hangulatot, akkor látogass el éttermükbe (Soltvadkert, Kossuth Lajos u. 83/2.), ahol hétfőtől-péntekig 05-21 óra között, valamint szombaton 06-21 óráig szeretettel várnak mindenkit. Kedvezményes asztalfoglalásra, étel vagy catering (egy rendezvény étel- és italkínálatának biztosítását jelenti) rendelésére személyesen vagy a 06-20/598-6111-es telefonszámon van lehetőség.

Lehr Barbara és Lehr Györgyné

Ha mai rohanó világunkban nincs időd beülni a Corner bistro-ba, akkor egy utcával lentebb a B Burger Büfé-ben (6230 Soltvadkert, Kossuth Lajos utca 95.) választhatsz kedvedre számtalan hamburger, saláta, palacsinta és kávékülönlegesség közül.

Kutyifa Icu

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (34 db kép)
MEGOSZTÁS