A kiskőrösi térség komplex egészségfejlesztési programjában fontos szerepet kap a nők egészsége. Dr. Nagy Miklós szakmai vezető várta december 5-én a kiskőrösi Művelődési Központba azokat a nőket, akiknek fontos az egészsége.

Dr.Nagy Miklós
-Hirdetés-

Az Egészségfejlesztési Iroda szakmai elve, hogy helyi partnerekkel kerüljenek megrendezésre a különböző programok, így történt ez most is, amikor a Kőrös-Körül Nők Egyesülettel összefogva valósították meg ezt a rendezvényt. Hagyományteremtő szándékkal indították el, és szeretnék, hogy minél többen csatlakozzanak. Kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a jelenlévők ne csak egy szokásos előadáson vegyenek részt.

A szakmai előadás után egy kis vendégséggel lepték meg a résztvevőket, így szívesen folytatták a beszélgetést és személyes konzultációra is volt lehetőség. A következő alkalom témájában is a résztvevőket kérték segítségül, hiszen a siker a jól megválasztott tematikában van. Az első alkalom annak a megerősítése volt, hogy ne csak akkor foglalkozzunk a testünkkel, amikor már baj van. Fontos lenne megértenünk, hogy mi miért történik, hogy folyamatosan figyeljünk a változásokra, és tudjuk, hogy mikor kell segítségért folyamodni. Egyszerű és érthető kommunikációval, nyílt vagy személyes kérdésekkel, klub jellegű összejövetellel várják legközelebb is az érdeklődőket. Tehát érdemes figyelni a Kiskőrösi Egészségfejlesztési Iroda Nők egészsége című programját!

B.M

MEGOSZTÁS