Szemtanúk értesítették a Vira Magazin munkatársait, hogy haláleset történt Kiskőrös központjában.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

2019. január 11-én a délutáni órákban mentő érkezett a Luther tér panellakásai közé. 15 óra körüli időben egy helyi férfi öngyilkos lett. Szemtanúk szerint a mentősök hiába küzdöttek az életéért, a harmincas éveiben járó férfi meghalt, miután leugrott a panellakás tetejéről. Az indíttatás okát mindenki csak találgatja, ismerősei és a környékbeliek is értetlenül állnak a dolog előtt.

Felvettük a kapcsolatot a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitánysággal, akik a következő információt közölték: “A Kiskőrösi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.”

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.


Forrás: Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

DéKá

MEGOSZTÁS