Ezúttal olyan zenekarok lépnek a színpadra, mint a Tankcsapda, Ganxsta Zolee, Intim Torna Illegál, Irie Maffia, New Level Empire és még sokan mások.

-Hirdetés-

A teljes fellépői listát a rendezvény Facebook oldalán létrehozott eseményben találhatják meg. Érdemes az eseményben bejelölni, hogy “Ott leszek” vagy “Érdekel”, hiszen így azonnal láthatjuk a feltöltött friss információkat, közleményeket a rendezvényről!

Az előző év júliusára hirdették meg első alkalommal, hogy új nagy rendezvény szerveződik Kiskőrösön, amely a kortárs népszerű zenekarokat vonultatja fel a térségben élők szórakoztatása céljából. Mint ahogyan arról már júliusban beszámoltunk, már első alkalommal óriási tömeg vett részt a meghirdetett koncerteken. Nem csoda, hiszen igencsak korrekt áron vehettek részt a kiválóan megszervezett fesztiválon az érdeklődők.

A tavalyi KiskőrösFeszt egyik legnagyobb tömeget megmozdító zenekara a Kowalsky Meg a Vega volt

A jelentős sikereken felbátorodva a szervezők úgy döntöttek, hogy második alkalommal is megszervezik a kétnapos fesztivált, amely immár két napon keresztül vonultatja fel az ország legnépszerűbb zenekarait.

A második KiskőrösFeszt 2019. július 12-13 között kerül megrendezése a Városi Sporttelepen.

Már a 2018-as karácsonyi időszakban megkezdődött a jegyárusítás, így az interneten is megvásárolhatóak a jegyek és a két napra szóló bérletek, emellett a térség több településén is elindult a jegyértékesítés.

A koncertek mellett Fesztiválmozi is működik majd, amelyben a késő tavasz és a nyár premierfilmjeit tekinthetik meg a vendégek, emellett sok más szórakoztató programelem várja a nagyérdeműt az idei KiskőrösFeszten.

A július 12-13. között megrendezésre kerülő KiskőrösFeszt fellépői

Az internetes jegyvásárlásra az alábbi oldalon van lehetőség:  https://tixa.hu/KiskorosFeszt_2019

A térségünkben az alábbi jegyirodákban lehet megvásárolni a napijegyeket és a kétnapos bérleteket:

Kiskőrös- Tourinform Iroda
Kiskőrös – János Vitéz Látogatóközpont
Kiskőrös – Vira Magazin szerkesztősége (Szarvas Inkubátorház 1. emelete)
Soltvadkert – Roxy Tours Utazási Iroda
Akasztó – Faluház
Csengőd – Dankó Pista Művelődési Ház

A szerveződő fesztiválról folyamatosan jelentkezünk újabb információkkal!

MEGOSZTÁS