Ebben az évben sem maradt el a iskolai farsang, amit -mint mindent évben, idén is – a 10. évfolyam szervezett meg a kiskőrösi Petőfi gimiben, ezúttal február 8-án. Az idei esemény témája a különböző korok és táncstílusok voltak. A témát mindig a szervező évfolyam találja ki, a szereplő osztályok pedig osztályfőnökeik segítségével, sorsolással döntik el, hogy kinek mit kell előadnia.

A 11.D osztály produkciója
-Hirdetés-

Hivatalosan nem kötelező minden osztálynak szerepelni, viszont ezt a remek eseményt kár kihagyni, ugyanis minden évben sok különleges emléket hagynak hátra az utókornak a diákok, kreatív előadásaikkal. A farsangot két 10. évfolyamos diák, –Csővári Bence  és Zsubori Zsófia- konferálta végig, a zsűri pedig Szentgyörgyiné Szlovák Mária mellett még két pedagógusból, a büfés néniből valamint három diákból állt össze.

Az osztályok tánca után a szervező évfolyam közös tánccal lépett a közönség elé

Természetesen a sok gyakorlás nem maradt jutalom nélkül, így a dobogósok tortát, a többiek pedig oklevelet és édességet kaptak táncuk elismeréseként. Holtversenyben első helyezést ért el a 9.C, valamint a 12.A osztály. A lelátón figyelő diákok nagyon élvezték a színes műsort, mely: swing, modern tánc, balett, rapp és még sok más táncstílust felvonultatott.

T.R.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (87 db kép)
MEGOSZTÁS