Az Izsáki Táncsics Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulói körében minden évben nagy várakozás előzi meg az iskolai farsangi mulatságot. Amellett, hogy jót buliznak a gyerekek, a szülők közreműködésével készült szendvicsek és sütemények, valamint a tombola bevételét további rendezvények támogatására használják fel. Az idén 2019. február 8-án a felsős, és 14-én az alsó tagozatosok bulijára került sor.

-Hirdetés-

A felső tagozatosoknál az osztályok közös szereplése mellett, egyetlen bátor egyéni jelmezes mutatkozott be. A kacsatánc, az éhes minyonok és a bevállalós táncosok előadása, valamint az X-faktor paródia aratott osztatlan sikert a nézőknél. A tombola sorsolás izgalmai után, a várva várt diszkót, a régi ismerős DJ Sanya keverte.

X-faktor paródia zsűrije

Az alsós farsangon először minden osztály közös, jelmezes produkcióval rukkolt elő. A legkisebbek ötletes jelmezekkel és lelkes átéléssel előadott műsorral kápráztatták el a nézőket. A nagyobbak Noé bárkája és a Szélkirálynő hajósai már igazi mondanivalót átadó előadása kapott hangos elismerő tapsot. Az alsósoknál nem maradhatott el az egyéni jelmezes bemutatkozás sem. A több mint negyven szereplő között volt számos rendkívül ötletes, kreatív jelmezes is, amit a zsűri kiemelten jutalmazott. Természetesen minden szereplő kapott valamilyen ajándékot, és minden osztály örülhetett a megérdemelt tortának. Bulizós hangulatú tombola sorsolással ért véget az alsósok farsangja.

Felszabadult örömtánc…

-fg-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (68 db kép)
MEGOSZTÁS