Soltvadkerten az Egyesített Szociális Intézményben 65 engedélyezett létszámmal működő idősek nappali ellátottja tevékeny klubélettel éli mindennapjait.
A klub működését napi rendszerességgel előre megtervezett programok biztosítják. Rendszeresek az egészségnapok, vetélkedők, közös sütések, kerti partik, szomszédolások, kisebb kirándulások.

dr. Lacziné Ritter Andrea intézményvezető
-Hirdetés-

„Célunk a közösségformálás, a tervezett mindennapokkal a magány érzetének csökkentése, illetve az időskor értékeinek – úgy, mint önellátás, függetlenség, az otthon megőrzése és a méltóság megőrzésének – támogatása. Évről évre változatos programmal készülünk a farsangi mulatságra is. Felléptek már nálunk férfi balerinák, volt boszorkánytánc, voltak táncosnőink, szerzeteseink és úttörőink, zorba táncosaink a farsangi kavalkádban. Munkánk céljai, látva a klubtagok lelkesedését és ragaszkodását, értelmet nyernek.” – mondta dr. Lacziné Ritter Andrea intézményvezető.

Egy mókás jelenet az orvosnál

Az idei évben február 20-án nem a jelmez, hanem a vicces színdarabok, vidám énekek biztosították az önfeledt szórakozást, melyet a klubtagok ötletei, elképzelései alapján valósított meg Farsang Lászlóné, Oláh Imréné és Szekeresné Mihók Szilvia.
Szereplőik között a két legidősebb idén tölti 90. életévét és az átlagéletkor 75-80 év.

„Szeretet az, amikor valakinek létnehézségeit magamra veszem, hogy annak életét szebbé tegyem” (Hamvas Béla)

-K.Gy.-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (71 db kép)
MEGOSZTÁS