Az állami támogatásokat és a kedvező hitelfeltételeket kihasználva egyre többen fognak családi ház építésbe vagy házfelújításba. Azt hiszem, sokan egyetértenek velem abban, hogy a lakodalom megszervezése után az építkezés jelenti a következő mérföldkövet egy házasságban. Ha ezt is sikerül túlvészelni, akkor már a nehezén talán túl vagyunk.

-Hirdetés-

Építkezés vagy felújítás? Mindenképpen próbára tesz bennünket.

A tervezgetéstől a kivitelezésig, a berendezéstől a költözködésig rengeteg megpróbáltatáson kell túlesnünk. Megtalálni a megfelelő helyszínt, közös nevezőre jutni a tervezés során, olyan kivitelezőt találni, aki költséghatékonyan, de megfelelő minőségben és ütemben dolgozik mind-mind, akár  egyenként is nagy kihívást jelent. Ilyenkor minden egyszerre szakad a nyakunkba: engedélyek beszerzése, hivatali ügyintézés, anyagbeszerzés, melyeket általában nincs lehetőségünk főállásban intézni.

Tanító Barbara, a Design Center üzletvezetője és Krizsán János, a Krizsán Design Kft.  ügyvezetője is saját bőrükön tapasztalták meg, hogy mivel is jár egy felújítás. Amikor saját családi fészkük felújításába fogtak, János már az építőiparban dolgozott, mégis rengeteg stresszel járt, míg elkészült új otthonuk.

„Nehéz időszak volt ez mindkettőnknek, de tulajdonképpen ekkor körvonalazódott bennünk közös vállalkozásunk elképzelése, ahol az elsődleges szempont az volt, hogy megkönnyítsük mások dolgát a házfelújítás vagy építkezés során.

Saját házfelújításuk alkalmával és az építőiparban eltöltött évek alatt arra jöttek rá, hogy a kivitelezést nagy mértékben elősegítheti, ugyanakkor hátráltathatja is az, hogy mennyire gördülékenyen zajlik az anyagbeszerzés.

A legnagyobb segítség, ha a kivitelezést és anyagbeszerzést is egy helyen intézhetjük.

„Legyen szó építkezésről vagy felújításról mindenképpen rengeteg pénzre, időre, energiára és türelemre lesz szükségünk, hiszen itt hosszú távra szóló, fontos döntéseket kell meghoznunk. Az otthonunk kialakítása alapvetően befolyásolni fogja  közérzetünket és hangulatunkat is a mindennapjainkban.” – mondja Barbara.

Barbara és János egy olyan vállalkozást vezetnek Kiskőrösön, ahol a kivitelezést és az anyagbeszerzést is rájuk bízhatjuk. Barbara vezeti a Design Center üzletet, mely megújult formában most nyitotta meg kapuit Kiskőrösön a Kossuth utcában, és  közel 130 m2-es bemutatóteremmel valamint óriási választékkal várja érdeklődőit.

Az üzletben mindenki számára elérhető áron kínálnak jó minőségű csempéket, padlólapokat, fürdőszoba bútorokat, szanitereket, burkolási segédanyagokat, hőszigetelő rendszereket, gipszkarton szerkezeteket, továbbá rendelésre egyéb építőanyagokat is. Mindezeket rövid határidővel, és Kiskőrösön belül ingyenes szállítással juttatják el megrendelőik építési területére.

Design Center_padlólapok, csempék

„Hamar bebizonyosodott, hogy nagy terhet tudunk levenni az építkezők válláról azzal, ha az anyagbeszerzés gondját is átvállaljuk. Nálunk minden egy helyen, elérhető áron megvásárolható, hiszen viszonteladóként kedvezőbb feltételekkel tudunk hozzájutni az építőanyagokhoz” – meséli János.

„Ha a férjem cége a kivitelező egy építkezésen és hiányzik egy doboz csempe, vagy kell még egy kis festék, nem akadnak meg a munkálatok, mert az üzletünkből azonnal le tudjuk szállítani a szükséges anyagokat” – teszi hozzá Barbara.

Már nem csak a képzelőerőnkre kell hagyatkozni a tervezés során.

A Design Center bemutató termében kiállított fürdőszobákból ötleteket meríthetünk. Láthatjuk, hogy egy-egy csempecsalád, zuhanykabin vagy csaptelep hogyan mutat egy kész fürdőszobában.

Nincs szükség kockás papírra, élénk képzelőerőre, hiszen a  3D látványtervező program segítségével könnyedén megtervezhetjük és elképzelhetjük saját fürdőszobánkat. Megnézhetjük ugyanazt a fürdőszobát különböző kádak, mosdók, burkolatok beépítésével, így könnyebb a választás.

Helyi referenciákkal rendelkező kivitelező cég aranyat ér.

Krizsán János, Barbara férje több mint 10 éve dolgozott már az építőiparban, mikor 2015-ben megalapította saját vállalkozását. Csapatával igyekeznek teljeskörű szolgáltatást nyújtani megrendelőiknek, vállalnak burkolást, festést, gipszkartonozást és hőszigetelést is. A környékben számos olyan munkát találhatunk, ami a cég referenciájaként szolgálhat.

Nem csak családi házak teljes kivitelezését vállalják, de energetikai felújítások esetén vagy nagyobb pályázati projektek lebonyolításában és anyagbeszerzésében is számíthatnak rájuk megrendelőik.

„Sokat jelent, hogy helyben működő vállalkozásként személyesen tudunk felelősséget vállalni a termékeinkért és a kivitelezésért is. Bármilyen később felmerülő problémát is rugalmasan, rövid határidővel igyekszünk orvosolni. Ráadásul évek múlva, mikor esetlegesen felújításra kerül a sor, nagy előnyt jelent, hogy ismerjük az épület minden szegeltét” – mondja János.

A részletes költségvetés és a pontos árajánlat kiszámíthatóvá teszi a költségeket.

Nem elhanyagolható előny, ha olyan kivitelező céget bízunk meg az építkezéssel, ahol az építőanyagokat és a burkolóanyagokat is be tudjuk szerezni, hogy a teljes költségvetést, nagy pontossággal el lehet készíteni. Nincsenek járulékos költségek, nem várt kiadások, mert az építőanyagoktól a fürdőszobai kiegészítőkig mindennek pontosan tervezhető ára van.

Keressétek fel a Design Center üzletet Kiskőrön a Kossuth u. 52. szám alatt! Kövessétek nyomon akciós termékeiket és folyamatosan megújuló árukészletüket az üzlet Facebook oldalán!

És végül, de nem utolsó sorban, ha egy megbízható kivitelező cégre van szükségetek, hívjátok Krizsán Jánost a 06 70 271 3271 telefonszámon.

-Dúcz Annamária-

MEGOSZTÁS