Kerítést és korlátokat festettek a Budapest Bank kiskőrösi fiókjának munkatársai az Egészségügyi, Gyermekjóléti és Szociális Intézmény bölcsődéjében 2019. május 17-én Kiskőrösön. A pénzintézet önkéntesei a Törődés Napja nevű önkéntes programsorozatuk keretében idén tavasszal országszerte 18 helyszínen segítik a gyermek- és ifjúsági, továbbá oktatási és egészségügyi intézményeket.

-Hirdetés-

A Budapest Bank társadalmi felelősségvállalási stratégiájában kiemelt helyen szerepel a pénzügyi kultúra fejlesztése, a közösségi értékek iránti elkötelezettség, a környezeti fenntarthatóság, valamint a szociálisan hátrányos helyzetűek támogatása.

Az önkéntességnek nagy hagyománya van a banknál: ennek jegyében rendezik meg a Törődés Napja programsorozatot már több mint két évtizede. Az akciók a gyermek- és ifjúsági, valamint oktatási és egészségügyi intézmények támogatását, a helyi lakosok életkörülményeinek és környezetének javítását célozzák, és segítséget nyújtanak a különböző civil kezdeményezések megvalósulásához. A bank önkéntesei idén tavasszal országszerte 18 helyszínen segítenek kétkezi fizikai munkával.Május 17-én Kiskőrösön segítettek a bank helyi fiókjának önkéntesei. A szülők és a bank munkatársai közösen festették le az Egészségügyi, Gyermekjóléti és Szociális Intézmény bölcsődéjének kerítését és a korlátokat, hogy a gyerekek és az intézmény dolgozói számára még kellemesebbé tegyék a bölcsődei tartózkodást. Az intézményben szükség is volt a munkálatokra, hiszen 2011 óta nem volt lehetőség kültéri festésre.

„Munkatársainkkal nagy örömmel segítettünk a bölcsőde megújításán, hiszen mind fontosnak tarjuk a helyi közösségek támogatását és a gyerekek környezetének javítását. Az akcióval azt célt tűztük ki, hogy a gyerekek és a nevelőik megszépült környezetben tölthessék mindennapjaikat” – mondta Vén Rita, a Budapest Bank kiskőrösi fiókjának vezetője.

A Budapest Bank kiskőrösi fiókjának munkatársai

Fotók: Kincses Szilvi

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (44 db kép)
MEGOSZTÁS