Kiskőrösön a Városalapítók Napján sok program közül választhattunk. Míg a főtéren a zene kedvelőinek kedveztek, addig a Szarvas Fogadó előtt a sport szerelmeseinek akadt kiváló programlehetőség a szombati napon.

-Hirdetés-

Idén 8. alkalommal nyitotta meg kapuit a Simson-Robogó Roadshow, méghozzá Kiskőrösön a Viktor Motor Kft. és a Moped 91 Kft. közös szervezésének köszönhetően!

2012-ben indult útjára a motoros roadshow, ahol mindenki megmutathatja, hogy mire képes a nyeregben, kortól és nemtől függetlenül. A rendezvénysorozat az ország több pontján is megrendezésre kerül. A versenyen szinte bárki indulhat kortól és nemtől függetlenül.

A szervezői sátorban gördülékenyen folyt a munka

A rajt kezdete előtt egy órával lehetett az indulóknak regisztrálni, illetve gyakorolni az akadálypályán. A versenyzők robogó és Simson kategóriában is nevezhettek.
Az ügyességi verseny feladatait a lehető leggyorsabban és minél kevesebb hibával kellett végrehajtani, melynek a végén pörgethettek egyet a szerencsekeréken, ahol kiderült, hogy vajon a Fortuna mellettük van-e.
Ezután következett egy gyorsulási verseny, illetve a csiga futam, ahol az előbbinél értelemszerűen a leggyorsabb, az utóbbinál pedig a leglassabb befutó a nyerő.

Gergely Sanyi őrületes műsora sokaknak elnyerte a tetszését

A rendezvényt egy őrült motoros stunt műsorral zárták, melynek keretében Gergely Sanyi kápráztatta el mutatványaival és trükkjeivel a közönséget.

A rendezvény ideje alatt lehetőség nyílt teljesítmény mérésre is, ahol a motortulajdonosok pontosan megtudhatják, hogy mekkora erő lakozik a gépükben.

 

Díjazások:

Ügyességi verseny Simson kategóriában:
I. Molnár Tamás
II. Digner Máté
III. Martin Tamás

Ügyességi verseny robogó kategóriában:
I. Molnár Tamás
II. Iszajev Dávid
III. Lengyel Zoltán

A Roadshow további képeit hamarosan a Moped 91 Kft. honlapján, illetve a facebook oldalunkon találjátok meg!

Kincses Szilvi

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (45 db kép)
MEGOSZTÁS