A napközis munkaközösség az EGYMI-nél nagyon fontosnak tartja, hogy tanulóikat érdekes, színes programokkal örvendeztesse meg minden hónapban. Ez május 22-én sem volt másképp.

-Hirdetés-

A szeszélyes tavaszi időjárásnak köszönhetően szikrázó napsütés, őszies eső és csípős szél váltja egymást nap nap után, és bizony ilyenkor jelenik meg a legszebb égi tünemény, a gyerekek kedvence.

Mi más lehetett volna tehát a májusi klubnapközi témája, mintsem a szivárvány?

A pedagógusok ismét több állomáson várták a diákokat ötletes feladatokkal, tevékenységekkel. Nyomdáztak szivárványt fültisztító pálcikával, festettek érdekes képet borotvahab és ételfesték segítségével, készítettek színes szélforgót.
Feldolgozták Dankó Éva: A szivárvány színei című mesét, melyet követően gyümölcsök csoportosításával alkottak szivárványt. Írhattak illetve rajzolhattak mesét, a tornateremben pedig ismét ügyességi feladatokban mérettethették meg magukat a mozogni vágyók.

A tankonyhában folyt a legörömtelibb munka: pedagógusok és vállalkozó szellemű tanulók mennyei gofrikat sütöttek, melyet a folyamatosan érkező gyerekek az utolsó morzsáig elfogyasztottak. Mint ahogyan a gofri csalogató, édes illata, úgy töltötte be az épületet a kellemes hangulat és a sok-sok nevetés.

K.P.K

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (12 db kép)
MEGOSZTÁS