A nagy sikerű szombati városi gyereknap után, május utolsó vasárnapján tartották a kiskőrösi Tesco áruház szervezésében a Családi napot.

-Hirdetés-

Sok kicsi és nagy gyermek jött el szüleivel az eseményre, ahol a Vöröskereszt helyi szervezete Véradást tartott az áruházban, illetve mellettük a kiskőrösi mentősök tartottak bemutatót az arra érdeklődőknek. A parkolóban pedig számos gyerekprogram várta a családokat. A Kiskőrösi Rendőrkapitányságtól Kuti Erika c.r.őrnagy és Baltás Adrienn c.r.zászlós várták az érdeklődőket játékos bemutatóval, mint például a részegséget szimuláló szemüveg, melyek akadályát a gyerekek könnyebben vették, mint a felnőttek.

A parkoló fái és a fű biztosan zöldellni fog a nyáron, hiszen a Kiskőrösi Önkéntes Tűzoltók bevonva a kicsiket, bizony sokszor megeresztették a vízsugarat.

Az Opál Autósiskola szervezésében akadálypályán lehetett motorozni, illetve a kisebbek biciklivel gyakoroltak.

Lángné Béleczki Csilla és népes csapata is képviselte a soltvadkerti Kévés Autó-Autocent Kft-t, sok szép új autóval parkoltak le, amelyeket meg lehetett tekinteni, sőt próbakörre is volt lehetőség. A mozgalmas nap végén az 52 vért adó bátor személy illetve a nap folyamán tesztvezetők között kisorsoltak egy-egy hosszú hétvégés vezetést is! A két szerencsés nyertes: véradók közül Labát Andrea A tesztvezetők közül Neubauerné Losonczi Ildikó.

A véradók közötti nyeremény sorsolása

A Megóvlak Állatbarát Alapítvány kutyust is hozott a helyszínre a sok játék mellé a kicsik nagy örömére. Volt még vattacukor, arcfestés, zsákbamacska és persze jó idő, vidám családok és mosolygó, boldog gyermekek.

DéKá

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (51 db kép)
MEGOSZTÁS