Police Coffee-Házhoz megyünk: nem mindennapi esemény volt az elmúlt nap Kiskőrösön.

-Hirdetés-

Amennyiben nem családi programról van szó, valószínűleg nem sokan kávéznak együtt a rend őreivel. Egy fontos propaganda kapcsán azonban ennek adott helyet Kiskőrös 2019. május 30-án a Tesco Áruháznál.

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács által – a civil szféra támogatásával, közreműködésével – Police Coffee néven indult, országos bűnmegelőzési programnak Bács-Kiskun megye székhelye már 2013 decemberében helyt adott. 

Mobil Bűnmegelőzési Centrum

E program továbbfejlesztett változata a mostani Police Coffee rendezvénysorozat, mely során Bács-Kiskun megye bűnmegelőzési előadói a Mobil Bűnmegelőzési Centrummal jelennek meg a megye különböző pontjain, és a rendőrkapitányságok prevenciós szakembereivel látják vendégül egy kávéra az állampolgárokat. A jellemzően bevásárlóközpontok parkolójában leállított Mobil Bűnmegelőzési Centrumnál lehetőség nyílik az állampolgároknak – egy kávé elfogyasztása mellett – beszélgetni a rendőrség szakembereivel az őket leginkább érdeklő, érintő bűnmegelőzési, közbiztonsági kérdésekről – olvasható a police.hu-n.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányságtól Kuti Erika c.r.őrnagy a helyszínre látogatók kerékpárjait regisztrálta a Bike Safe programba, amely segítségével könnyebben előkerülnek az eltulajdonított biciklik. A Mobil Bűnmegelőzési Centrumnál pedig még német nyelvű tájékoztatást is kaptak az itt nyaraló turisták értékeik megőrzésének fontosságáról.

DéKá

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (6 db kép)
MEGOSZTÁS