2016 júniusában, vagyis pontosan 3 évvel ezelőtt volt az első kölyök fitness, gyerek aerobik óra Kiskőrösön Polereczki Ildikó szervezésében, aki mára már sokak óvó nénije lett.

-Hirdetés-

A nyári szünidőben egy hasznos programlehetőségként indult, majd a nagy érdeklődésre és igényre való tekintettel, a VAKÁCIÓval ez nem ért véget. 2,5 éve a Fritti Sportban kaptak helyet a szerda délutáni gyerektornának, ahol nagyon színvonalas, modern és jól felszerelt tornahelyiség várja a gyerekeket.

Ez is egy olyan hely, ahol barátságok szövődnek

Ez a torna az óvodáskorú (4-7 éves) mozogni, játszani vágyó gyerekeknek lett felépítve, melyben a mozgáskoordinációt, koncentrációt és a figyelmet fejleszti Ildikó szórakoztatóan, mondókákkal és játékokkal kombinálva.
A mozgás a gyerekek számára nélkülözhetetlen. Hatással van az egész életükre, növekedésükre. Gyermekkorban a játékos mozgás közben tanulják meg a stresszes helyzetek könnyebb elviselését, segíti őket a szociális beilleszkedésben és egy egészséges önbizalom kialakulásában is – vallja Ildikó.

Minden óra után jutalomként matrica jár a gyerekeknek: valakinek Mancs őrjárat, valakinek tündér… de a lényeg, hogy a gyerekek tudják miért kapták

A tegnapi napon (2019. június 5-én) a torna 3 éves évfordulóját ünnepelték egy játékos óra majd egy azt követő kerti parti keretében. Így a fejlesztő mozgás után mindenkinek jégkrém, sütemény, chips és üdítő töltötte fel az energiaszintjét, amit aztán a trambulinban, hintában ki is használhattak.

És hogy a kis csapatnak milyen jó dolga is volt ezen a várva várt napon?
Meséljenek a képek róla!

Kincses Szilvi

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (34 db kép)
MEGOSZTÁS