„Mozdulj család” címmel hirdette meg a Kiskőrösi LC a szezonzáró családi napját, amelyet június 16-án rendeztek a Városi Sporttelepen. Az eseményre a labdarúgó klub minden játékosa és családtagjai meghívást kaptak, melyre több százan jöttek el.
A program már kora reggel elkezdődött, amikor a rendezvényt segítő főzőcsapat nekilátott a finom bográcsos ételek elkészítéséhez. A sportpályára kilátogatókat a klub elnöke Dulai János köszöntötte és ifj. Pásztor Gyulával közösen bemutatták az egyesület összes csapatát.

Minden játékosnak egy Kiskőrösi LC címerrel ellátott pólót adtak át, valamint a dobogós helyen végzett csapatok kupát kaptak, a játékosok nyakába pedig érem került.

A hagyományteremtő jelleggel, első alkalommal megrendezett eseményt megtisztelte jelenlétével Domonyi László polgármester és Török Tibor, a Bács-Kiskun Megyei Labdarúgó Szövetség versenybizottságának elnöke is. Utóbbi vezető megemlítette, hogy az általuk kiírt bajnokságokat a megyei klubok közül – az elmúlt szezont tekintve – a Kiskőrösi LC lett a legeredményesebb egyesület.
A klub nagyszerű szezont zárt, hiszen 5 kiírásban is érmes helyen végeztek a csapataik

-Hirdetés-

Az U14-es csapat bajnok lett Szlovák László edző irányításával, az U16-os gárda ezüstérmet szerzett Füleki Antal edző vezetésével, a női megyei I. osztályú csapat bajnok lett Makó Zsolt edzővel, a megyei III. osztályú második csapat aranyérmes lett Rácz János edző vezetésével, a megyei I. osztályú csapat pedig a harmadik helyen zárta a szezont Miskovicz Bálint edzővel.

Rajtuk kívül még szerepelt a különböző korosztályos bajnokságokban az U7-es (edző: Pásztor Gyula), az U8/U9-es (edző: Agócs Zoltán és ifj. Pásztor Gyula), az U11-es (edző: Makó Zsolt és Kovács József), az U13-as (edző: Bárány Mihály és Sinkó Dorián), a lány U15-ös (edző: Sinkó Dorián) és az U19-es (edző: Mokrickij Viktor) csapat.

A Kiskőrösi LC keretein belül összesen 11 csapat szerepel és mintegy 240 igazolt játékossal rendelkeznek az 5-55 éves korosztályig. A családi nap alkalmával a programot kiegészítette egy közös ebéd, kispályás foci és teqball verseny is.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (89 db kép)
MEGOSZTÁS