Megjelent a Liliput Hollywood – A kendőzetlen igazság című könyv, a kötetet a napokban mutatták be Budapesten. Sérelmek, élmények, üzlet, marketing, a zenélés szép és csúnya dolgai, sztorizás, három zenész együttélése útközben, öltözőben, színpadon, a magánéletben. Ilyen mély perspektívából még nem született az elmúlt harminc évben Tankcsapda-kötet, amit ezúttal is Bakó Csaba jegyez.

-Hirdetés-

A július 12-én a KiskőrösFeszten színpadra lépő zenekar immár 30 éve szórakoztatja a közönségét, és 23 év után újra Kiskőrösön koncertezik, hiszen utoljára 1996 tavaszán láthatta a kiskőrösi közönség az akkor még létező Paradise City Music Clubban.

A zenekarról megjelent könyv érdekessége, a társszerzőként bemutatkozó Kertész Tímea pszichológiai tanácsadó által készített feltáró beszélgetések, ahol nem kíméli a tagokat, bőven akadnak kényes témák a magánéleten kívül a szakmával és az egymás közötti „kémiával” kapcsolatban is.

A 616 oldalas kötet túlmutat a Tankcsapda jelenségen.

Kortünet – a Tankcsapda szemüvegén keresztül – a zeneiparról, ahol a szereplők posztokban, social média algoritmusokban kezdtek el élni és gondolkodni. A siker könnyen jön, és azonnal megy, ha nem, akkor is hamar a múltba vész, mert kell az újabb adrenalinlöket. 

A Tankcsapda idén 30 éves. Sidi érkezésével új korszak kezdődött a zenekar életében. Ezt a korszakot dolgozza fel a az új könyv, de ez a sztori természetesen a kötet lezárása után is megy tovább az életben. Egy biztos, aki mindezt egyben elolvassa, és a végén felteszi a polcra, később más szemszögből várja a három zenész további történeteit.

A július 12-i kiskőrösi koncert helyszínén is vásárolhatóak lesznek a kötetek.

Forrás: dehir.hu

MEGOSZTÁS