A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Kaskantyúi FSE gárdája június 20-23-ig négy napot töltött el Siófokon egy csapatnyaraláson.

-Hirdetés-

A játékosok és segítők összesen 16-an voltak ott, akiknek a klub vezetése így köszönte meg az egész éves munkájukat.
Az együtt töltött napokról az egyesület elnöke Virág Tibor elmondta, hogy a klub minden évben pályázik a nyaralásra, hogy meg tudják hívni a csapat tagjait, és aki el tud jönni, az jól érezze magát. Sütöttek, főztek és jól érezték magukat. Sokat fürödtek, nagy pókerpartikat játszottak, a csapattagok buliztak, az öregek pedig készültek, hogy minden rendben legyen a reggeli, ebéd, vacsoránál – a sör, bor, pálinka hideg legyen.
Mindenki elégedetten nyilatkozott a nyaralásról, ami egy nagyon jó csapatépítő program volt, hiszen az együtt töltött napok alatt még közelebb kerültek egymáshoz a játékosok. Volt már új játékos is a gárdával, aki most igazol ide Öregcsertőről és Tabdiról. Eljöttek a siófoki csapatnyaralásra a keceli játékosok közül is azok, akik már távoznak. Nekik most alakul az új keceli csapatuk, de még sok a bizonytalanság, így a nyár folyamán akár változhatnak is a dolgok.

A klub vezetője megemlítette, hogy a csapat augusztus elején kezdi majd meg a nyári felkészülését.

Annyit tudni, hogy a versenykiírás szerint augusztus 10-én rajtol az új szezon, de minden csapat már jelezte a rendező szövetségnek, hogy szeretne az utolsó hétvégén kezdeni, hiszen ez amatőr liga, mindenki nyaral ebben az időszakban.

A nyár folyamán várhatóan jelentősen átalakul majd a kaskantyúi csapat játékoskerete, mert öten igazolnak el az újonnan megalakuló megyei III. osztályú keceli gárdába, a pótlásukra várhatóan nyolcan érkeznek majd és ketten veszik fel egy év kihagyás után a focicipőt újra.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (11 db kép)
MEGOSZTÁS