A kéthetes nyári ügyelet keretén belül kézműves tábort is szerveztek a KEVI Petőfi Sándor Általános Iskolájában 2019. június 24-28. között. A táborba összesen 22 gyermek jelentkezett, akik hasznos és kreatív időtöltéséről Néző Sándorné, Benyikné Takács Edina és Néző Vivien pedagógusok gondoskodtak ezen a héten. 
 

A kézműves tábort már több éve rendezzük meg iskolánk támogatásával. Idén rendhagyó módon napközis táborként, a hét minden napján reggel 8 órától délután 5 óráig  vártuk a gyerekeket különböző programokkal, melyek nagy sikert arattak náluk. Délelőtt és délután is több kézműves foglalkozás közül is választhattak a gyerekek, így többféle technikával is megismerhettek, mint például:

-hőmérő készítése, díszítése pirográffal
-facsipeszes üzenőtábla
-papírtáska
-nemezelés, gyöngyfűzés
-tábori póló festése
-tulipán és rongybaba varrása textilből
-kulcstartó, könyvjelző varrása filcből
-fa korong díszítése pirográffal
-kavicsfestés
-színváltós kaméleon készítése papírtányérból
-egyensúlyozós papír szitakötő készítése
-papír pörgettyű
-társasjáték papírdobozból
-hűtőmágnes készítése kupakból
-teapapír origami
-fülhallgató tartó csipesz
-papírrakéta. 
 
-Hirdetés-

A gyerekek között voltak visszatérő táborozók, de természetesen először táborozók is csatlakoztak hozzánk, ezért igyekeztünk úgy összeállítani a foglalkozásokat, hogy a megszokott tevékenységek mellett újdonságokkal is szolgálhassunk. A szerdai napon kirándulni mentünk Budapestre és megtekintettük Az inkák kincse elnevezésű kiállítást, majd a Cyber Jump-ban tombolhatták ki magukat a gyerekek. Minden napunk nagyon jó hangulatban telt. A nagy meleg ellenére sok élménnyel gazdagodtunk – mesélte Néző Vivien pedagógus. 

 
Kutyifa Icu 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (22 db kép)
MEGOSZTÁS