Nincs is jobb a rekkenő hőségben egy ízletes jeges teánál. Mindez megkapható az Offline Teaházban. Belépő csak annyi: hagyd otthon a mobilodat!

-Hirdetés-

Egy újszerű kezdeményezéssel várják a kicsiket, nagyokat, fiatalokat és az idősebbeket péntekenként a Fülöpszállási Művelődési Házba. A Tegyünk Fülöpszállásért Egyesület kezdeményezésére önkormányzati támogatással a szabadidő hasznos eltöltéséhez kívántak teret adni. Amellett, hogy minden odalátogatót különleges jeges teával látnak vendégül, a lényeg a közösségi együttlét, ahol lehet beszélgetni, érdekes társas és sportjátékokkal játszani, aktívan kikapcsolódni. Öt órától az általános iskolai korosztály kap lehetőséget, majd később középiskolások, fiatal felnőttek és természetesen az idősebb generáció élvezheti az együttlét örömeit.

Miért éppen Offline? Mert az internet és a mobiltelefon online világa, bár fontos szerepet tölt be a mindennapok kommunikációjában, nem pótolhatja a személyes, a társas együttlét közösségépítő élményeit. És ahogy a tapasztalatok mutatják, tartalmas, élményszerű foglalatosság esetén senkinek sem hiányzik a mobil. A csetelés élőben mégiscsak jobb…

A Teaházban valódi jeges tea készül. A trükk a jégkockában van: a mélyhűtő jégkocka tartójába nem csak vizet, hanem gyümölcsdarabokat is kell tenni! Ez tetszés szerint lehet narancs, citrom, málna vagy eper. Az előre elkészített gyümölcsteába csak bele kell dobni néhány jégkockát, meg citromfüvet, mentalevelet, édesítéshez lehet méz, vagy gyümölcsszörp is.

Az Offline Teaház ötletgazdája, a teakülönlegességek készítője Kesikné Horogszegi Márta szerint, a tartalmas közösségi élethez elengedhetetlen, hogy legyenek közösen megélt élmények. Ezt a célt kívánja szolgálni ez a találkozási lehetőség is. Kéri a szülőket, hogy támogassák a kezdeményezést és az otthoni online elfoglaltság helyett küldjék a gyerekeiket a személyes „közösségi térbe”.

-Faragó Gábor-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (15 db kép)
MEGOSZTÁS