Idén ünnepelte megnyitásának nyolcadik évfordulóját a kiskőrösi Hufbau-Akker barkácsáruház. Ennek tiszteletére hatalmas akciókkal várták a vásárlókat július 5-6-án. Háztartási gépeket, műszaki cikkeket, festékárukat, lakásfelszerelési cikkeket, munkaruházatot, csempéket, gépészeti árucikkeket, villamossági termékeket, kert és kültéri árucikkeket találhattak a vevők kedvező áron. 

-Hirdetés-

Szülinapi kínálatukban szerepelt egy különleges nagy teljesítményű indukciós főzőlap, valamint egy sütő is, melyeket egy világhírű mesterszakács tesztelt le, nem más, mint Bede Róbert. Neve sokaknak ismerős lehet, hiszen a sztárséf nemcsak a Tv Paprika adásaiban látható, hanem a sajtóban és a médiában is. Precízen és kitartóan dolgozik csaknem 30 éve, s a kiskőrösi vásárlókat négyféle menüvel kápráztatta el az áruházban.

Koreai ételkülönlegesség

Először sertéskarajt készített tejszínes kelkáposztafőzelékkel, majd indiai spenótos kókusztejes currylevessel lepte meg a vevőket. Mivel Szöülban tanult, és több évet ott is  töltött, ezért készített egy hagyományos koreai ételt, fűszeres pirított harcsát, zöldséges paradicsommártásban burgonyás tésztával. Desszertként pedig egy nagyon finom csokiszuflét sütött.

A Hufbau munkatársai

A Hufbau áruház munkatársai összetartó csapatot alkotnak több éve, s főnökük mottója idén csak egy mondat, amiben sok minden benne van: ,,Lelkes munkatárs, lelkes vevő!”

Nyitvatartás:

vasárnap Zárva
hétfő 7:00–18:00
kedd 7:00–18:00
szerda 7:00–18:00
csütörtök 7:00–18:00
péntek 7:00–18:00
szombat 7:00–14:00
 

T.R.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (34 db kép)
MEGOSZTÁS