Kissné Marika és segítői Kiss Dorottya, Kiss-Gulyás Boglárka és Juhász Eszter táboroztatták azokat a gyerekeket, akik szeretik a vizet, na nem meginni, hanem pancsolni és mindazt ami ehhez köthető. A Baptista gyülekezet keretein belül történt a táboroztatás július 28-tól augusztus 2-ig.

-Hirdetés-

A vízre és aköré építettük fel a tematikát, minden egyes napot így szerveztünk meg, kivétel a hétfő, amikor is főszerepet játszott az eső a gyerekek megérkeztekor.

Az egyik kedvence a gyereknek a pancsolás

Sok-sok vizes játék volt a gyerekeknek, mindennap adott volt a fürdőzési lehetőség. Voltak kézműves foglalkozások, pl. tojástartóból halat készítettek, ugyanígy gyurmából is. A mágneses horgászat is nagy sikert aratott.

Mindennap olyan Bibliai történet volt, amelyben a víz kerül előtérbe.

A teremtéstörténetét is megnéztük a víz szemszögéből, pl. vízfakasztás, tenger kettéválása, Jézus a tengeren jár. Közös énekeinkben is megjelent a víz. Voltak kvízjátékok, magyarországi vizek, tavak, folyók, óceánok témában. Mit jelent a víz, mi lesz belőle, hogyan tudunk vele takarékoskodni? Elmondtuk számukra, hogy vigyázni kell a vízre, mert értékes kincs – mesélte el Marika.

Kedden Kecskemétről érkezett a helyszínre a Palánta Országjáró Bábmisszió. A gyerekek nagyon ürültek neki, táncolhattak és énekelhettek, valamint bábelőadást is láthattak, miután óriási buborékokban fürdőzhettek.

30 gyermek vett részt ebben a táborban – nemcsak Tázlárról voltak gyermekek, hanem Kiskunhalasról, Kistelekről valamint Kecskemétről is.

Jövőre a Növényeké lesz a főszerep, minden gyermeket várnak sok szeretettel a szervezők.

-Dusy-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (44 db kép)
MEGOSZTÁS