Újra megnyitotta kapuit a Kiskőrös szélén fekvő Fallabda pálya 2019. augusztus 3-án, amelynek üzemeltetője a V.I.P. Ütő-Sportegyesület.

Képünkön Lengyel Gábor
-Hirdetés-

Ahogy korábbi cikkünkben írtunk róla, Lengyel Gábor a kiskőrösi és kalocsai Scitec boltok vezetője szárnyai alá vette Kazacsay Laci barátjával a helyet, és most szerencsét próbálnak. Két pályával várják a sportolni vágyókat, ahol egyedi bútorokon pihenhetnek a játékosok és szurkolóik. Természetesen Scitec termékeket is lehet vásárolni, sőt a hűtőben borospalackok is sorakoznak a borozni vágyók részére.

Matusik Edináék kitelepültek a megnyitó napjára

A megnyitón – régi barátságot ápolva – Matusik Edina és Szabó Timi kitelepült Coffer kávéjukkal, így az őket hiányolók egy picit most élvezhették a lányok által gyártott különleges kávékat, teát. Sőt bográcsozásra is sor került a nap folyamán. A fallabdapályákat pedig ingyen lehetett ezen a szombati napon használni.

A megnyitóra családostól érkeztek a vendégek, rengeteg gyerek szaladgált a fallabdapálya előtti bekerített téren, ahol ping-pongozni is lehetett, de felállítottak egy mobil tollaslabda állványt is.

A program támogatói voltak:Coffer, G-Car, Kárpi sör, Kiskőrösi Szikvíz, Kunság Szesz Zrt., Régió Napló, Scitec, Vass Borászat, VIRA Magazin.

DéKá

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (47 db kép)
MEGOSZTÁS