A Sorsfordító Szolgáltató Központ Sorsok Háza Szociális Intézmény Család és Gyermekjóléti Szolgálat rendszeresen tart családi napokat, kézműves foglalkozásokat. Terveik között ezek kibővítése szerepel akár több napos rendezvények formájában.

-Hirdetés-

Az első ilyen programjuk a „Mini indián tábor” volt augusztus 15-16-án. Az intézmény munkatársai reggel azzal kezdték a napot, hogy összeszedték a gyerekeket a városból, vagy a város környéki tanyákról. A táborban közel 30 fő vett részt. A táborvezetők Szvetnyikné Bakai Krisztina, Szomor Máté és Szigeti Károly mindent megtettek azért, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, az előkészületekben pedig Ungváriné Szentgyörgyi Erika segített.

Minden korosztály jól érezhette magát, a segítők között ott voltak nagy testvérek és szülők is. A napközis tábor folyamán – mint a munkájukban is – alakulnak az élet rendjéhez, a család dinamikájához, ehhez alakítják a programokat is. Nem csináltak gondot abból, ha a napirend felborult azért, mert mondjuk a gyerekek épp az ugrálót vették célba.

A laza napirend ellenére is nagyon sok mindent valósítottak meg. Készült totemoszlop, fejdísz, festettek pólókat, a Hufbau-Akker Tüzép támogatásával pedig igazi tipit, azaz indián sátort is barkácsoltak.

B.M

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (24 db kép)
MEGOSZTÁS