A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság második fordulójában hazai környezetben lépett pályára a Soltvadkerti TE együttese. A vadkertiek a győzelem reményében léptek pályára és szerették volna feledtetni a nyitófordulóban Kiskunfélegyházán elszenvedett 6-3-as vereséget.

Most az ellenfél a Lajosmizsei VLC volt, akiktől 2-1 (1-0) arányú vereséget szenvedtek: Frittmann – Márki, Rózsa, Dobosi, Frei (Soproni), Radics, Font (varga B.), Szalai, Molnár, Rimár, Szabó Sz. Edző: Holczimmer Tamás.

-Hirdetés-

A mérkőzést a soltvadkertiek kezdték jobban és több nagy gólhelyzetet is kialakítottak. A 25. percben meg is született a hazai vezetés, amikor Szabó Szabolcs bal oldali beadására érkezett jó ütemben Rimár Péter és a hálóba lőtte a labdát közelről (1-0). Az első félidőben még Font Norbert, Radics Zoltán, valamint Szabó Szabolcs is óriási helyzetben hibázott, így az előnyt nem sikerült növelni. A szünetig a helyzetek alapján akár 3-4 gólos is lehetett volna a soltvadkertiek előnye, de nem tudtak élni a lehetőségekkel. A második félidőben az 52. percben egy nagy védelmi hiba után egyenlítettek a lajosmizseiek gyakorlatilag az első kapra lövésükből (1-1). Ezt követően bátrabban felvállalták a vendégek a támadójátékot és több lehetőségük is volt a gólszerzésre. A mérkőzést eldöntő találat a 92. percben esett, amikor egy előreívelést Rózsa Bence nem tudott elfejelni és a kialakult helyzetből a kapuba találtak a vendégek (1-2). A soltvadkertiek egy olyan mérkőzést buktak el a végjátékban, amit már az első félidőben meg kellett volna nyerniük több góllal, azonban a védekezésben elkövetett hatalmas hibák és a rossz helyzetkihasználás miatt vesztesként jöttek le a pályáról.
Ifjúsági eredmény:
Soltvadkerti TE-Lajosmizsei VLC 9-7 (4-3)
Gólszerző: Móczár T., Lévai B.-4, Móczár P.-2, Palakovics-2.

Augusztus 25. vasárnap: 17.00
Kalocsai FC-Soltvadkerti TE

Szeptember 1. vasárnap: 16.30
Soltvadkerti TE-Harta SE

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (33 db kép)
MEGOSZTÁS