A Kiskőrösi Evangélikus Gimnáziumban évtizedek óta hagyomány, hogy a leendő kilencedikeseket a matematika szakos tanárok háromnapos előkészítő táborral várják, hogy megtudják milyen az oktatás ebben az iskolában.

-Hirdetés-

Idén augusztus 23-án kezdték az első napot a diákok. Ez az program hatalmas előnyt és lehetőséget ad nekik arra, hogy még az iskolakezdés előtt megismerjék új osztálytársaikat, és a helyet, ahol az elkövetkezendő négy évet fogják tölteni. Idén kettő kilencedik évfolyamos osztály indul a már megszokott általános tanmenetű oktatási módszerekkel, s szintén ettől az évtől a matematika ágazat összevonásra kerül a nyelvi tagozattal.

Bartháné-Szalai Ildikó, Baranyi Lászlóné és László-Kudron Ildikó tartják a háromnapos programot a leendő gólyáknak. Az első napon az ismétlés témája a hatványozás és a törtekkel való műveletek elvégzése volt. A leendő gimnazisták már nagyon várják az iskolakezdést, hiszen egy teljesen új környezetbe fognak csöppenni.

Bartháné-Szalai Ildikó

A következő gyakorló nap 27-én és 28-án lesz, azután 29-30-án pedig egy fantasztikus gólyatábor várja a legkisebb diákokat, amit már szintén tűkön ülve várnak.

T.R.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (23 db kép)
MEGOSZTÁS