Az elmúlt hétvégén, augusztus 23. és 25. között tartották a Lada Club Hungary szervezésében a 18. Országos Lada Találkozót

Közel hétszáz Lada parkolt be a Vadkerti-tó Kempingbe.

-Hirdetés-

Az idő remek volt egy ilyen nagyszabású találkozóhoz, ahol a résztvevők megmutathatták szebbnél szebb, évről évre újabb és újabb tuningokkal fejlesztve, vagy éppen tökéletes gyári állapotban megőrzött Ladájukat.

„Picit rögös volt az út a szervezésben a soltvadkerti Önkormányzattal, hogy ismét ezen a helyszínen lehessünk, de sikerült megegyeznünk és itt vagyunk” – mesélte Turcsik Tamás szervező, majd így folytatta:

A csapat a régi, de az élmény új. Új játékokat vezettünk be, új élményekkel gazdagítva így a résztvevőket. Látható volt például Garami Zoltán VSTF Ladája, ami eredeti gyári kiadású, vagy kipróbálhattak új játékokat az erre felállított sátorban.

Garami Zoltán LADA VSTF versenyautója

Nemcsak itthonról, hanem a környező országokból is érkeztek hozzánk résztvevők. Láttam például Németországból, Angliából érkezőket, de még észteket is. Nem lehet kijelenteni, hogy több száz fővel, de évről évre többen látogatnak el a rendezvényünkre.

Három napra terveztük a programokat, de már csütörtökön is – mondhatni a nulladik napon – érkeztek már a vendégek. Pénteken délben kezdtünk hivatalos megnyitóval, majd délután strandfoci és egy új vetélkedő: a Sörolimpia debütált. Ezt követte a kocka és kereklámpások vetélkedője, este pedig a Retro Disco.

Szombaton délelőtt voltak a brigádversenyek, délután autómosás és a kihagyhatatlan LADA-limbó, majd rápihenés az esti fergeteges bulira, ami hajnalig tartott.

Vasárnap hangnyomásméréssel kezdtünk és a fő attrakció, amire sokan készültek, a gumifüstölés durranásig.

-K.Gy.-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (67 db kép)
MEGOSZTÁS