A háromnapos rendezvény pénteken este indult, amikor amikor is a színpadon fellépett többek között Szabyest és Dudás András csengődi harmonika művész is. A programok szombaton folytatódtak: erőember verseny majd a birkapörkölt főzőverseny vette kezdetét, ahol huszonhat csapat főzött.

Dr. Schütz Nikoletta, Szeitzné Nyírő Csilla, Suhajda Antal, Szeitz Tibor, dr. Batbayar Zeneemyadar, Domonkos Julianna
-Hirdetés-

A szombati nap fő látványossága idén is a szüreti felvonulás volt. A szüreti menetben több, mint negyven lovaskocsi és fogat vonult fel a sok-sok lovas mellett. A szüreti felvonulás előtt Bognár Bence, kisbíró mondta el beszédét, majd Suhajda Antal polgármester és dr. Batbayar Zeneemyadar Magyarországi Mongol Nagykövet köszöntötte a megjelenteket.

Mátyás József, Huszár István, Fehér Katalin, Péterfi Judit és Adankó Nándor

A Kunszt József Általános Iskola diákjainak és az önkormányzat dolgozóinak színes műsora nagy tapsvihart kapott. Az este folyamán a színpadon fellépett többek között Gregor Bernadett, Dér Heni és Magyar Rózsa is. Ezt követően 22 órakor tűzijáték majd hajnalig tartó mulatás vette kezdetét.

Beniczki Andor és csapata a főzőverseny közben

A főzőversenyt Szabó Imre nyerte, Dulai Pál és Újvári Gyula előtt. Különdíjban részesült Géró István és Papp Imre.

Nagy sikere volt az önkormányzat dolgozóinak műsorának is

Vasárnap a motorosoké lesz a főszerep, ugyanis ebéd után motorszépségverseny és a lóerők diadala veszi kezdetét. 17 órakor motoros áldás majd felvonulás lesz. Közben a színpadon 15:30-tól Zöldkereszt Rock Band, majd 18 órától a Deák Bill Blues Band lép majd fel.

szüreti felvonulás

B.D

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (140 db kép)
MEGOSZTÁS