6 gól és döntetlen Kiskőrösön

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 14. fordulójában a kiskőrösiek hazai környezetben léptek pályára. Az együttes november 10-én esős időben fogadta a Kiskunhalas gárdáját.

-Hirdetés-

A kiskőrösiek fordulatos mérkőzésen játszottak 3-3-as (2-2) döntetlent: Ámann – Hajnal, Katona, Pintyi, Oláh (Lesták), Kapus, Salami, Petrovics, Madácsi, Vajda, Geiger (Györgye).

Szemerkélő esőben és mély talajú pályán került megrendezésre a mérkőzés. A találkozó 3. percében egy védelmi hiba után a kiskunhalasiak szereztek vezetést (0-1). A hazaiak gyorsan rendezték a soraikat és a 24. percben Salami Eugene találatával egyenlítettek (1-1). A veszélyes támadásokat vezetői kiskőrösiek a 35. percben Hajnal Gábor góljával megfordították a mérkőzést és átvették a vezetést (2-1).

Amikor úgy tűnt, hogy a kiskőrösiek előnnyel vonulhatnak a szünetre, jött egy újabb hazai védelmi hiba a 44. percben és az előző szezonban még a házigazdáknál focizó Nagy Attila góljával egyenlítettek a kiskunhalasiak (2-2). A második félidőben kevésbé jó játékot, de nagy küzdelmet láthattak a nézők. Az 52. percben ismét „elaludtak” a hazai védők és egy hosszú előre ívelés után szereztek fejes gólt a vendégek (2-3). Az egyenlítésért nagy erőket mozgósított a Kiskőrös és a lelkesedés a 78. percben gólt eredményezett. A hazaiak csatára Salami Eugene előbb a kapufát találta el, majd a kipattanó labdát gyönyörű mozdulattal, ollózva juttatta a kapuba (3-3). Az utolsó 10 percben még adódtak gólhelyzetek mindkét kapu előtt, de újabb találat már nem esett a fordulatos mérkőzésen.

Miskovicz Bálint – Kiskőrösi LC edzője:
-Az őszi szezon utolsó hazai mérkőzésén a csapat mindent megtett a győzelemért, de sajnos elkerülhető gólokat kaptunk. Ezzel szemben a csapatunk gyönyörű három találatot szerzett egy jó képességű ellenféllel szemben. Van hiányérzetem, mert egy nyerhető találkozón játszottunk döntetlent. Amennyiben minden mérkőzéshez ilyen nagy lelkesedéssel, küzdeni akarással álltunk volna hozzá, akkor jóval több pontunk lehetne. Az őszi szezon záró fordulójában Tiszakécskére látogatunk, ahol nem számíthatok sárga lapok miatt Salami Eugene és Geiger Roland játékára. Szerencsére Mokrickij Viktor eltiltása lejár és rá számíthatok, akivel kiegészülve szeretnénk mindent megtenni annak érdekében, hogy jó eredményt érjünk el idegenben.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (43 db kép)
MEGOSZTÁS