Négyszáz vendég, százötven tombola-ajándék felajánlás tette eredményessé az erdei iskoláért szervezett hagyományos jótékonysági bált Izsákon.

-Hirdetés-

Az Izsáki Táncsics Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, és a Tanítók Alapítványa az Izsáki Iskoláért, 2019. november 16-án, az Izsáki Sportcsarnokban tartotta a jótékonysági bálját. Az est bevételét, hagyományosan, a harmadik osztályosok erdei iskolájának sikeres megszervezésére ajánlják fel. A harmadik osztályosok osztályfőnökei, Kállainé Varga Erzsébet és Poór Andrea, valamint a harmadikos gyerekek szülei ezúttal egy tengerjáró hajóút hangulatát hozták a sportcsarnokba. Erre utalt a díszlet, a műsorvezető, Tóth Klára tanárnő, számos vendég, és a műsort adó harmadikosok tengerész öltözete.

A hangulatos bálteremmé átalakított „fedélzeten” Gera Árpád Zoltánné intézményvezető és dr. Reznerné Viczián Erzsébet alapítványi elnök köszöntötte a bálozókat. A harmadik osztályosok műsorát, Bőtős Barnabás táncpedagógus állította össze a „Baj van a részeg tengerésszel” zenéjére. A gyerekek vidám műsorát a vendégek természetesen visszatapsolták. A vacsorát a Biczó Csárda személyzete szolgálta, ami után a Puhl Band együttes közreműködésével megkezdődött a táncmulatság is. A tombolanyeremények gazdára találása ezúttal a nyert/nem nyert szelvények alkalmazásával hamar lezajlott. A fődíjak, a belépőjegyre írt nevek kihúzásával szintén gyorsan gazdára találtak. Ezt követően ismét megtelt a „fedélzeti” táncparkett és hajnalig folytatódott a bál…

A szervezők egy, 2020. február 1-én megtartandó, jótékonysági farsangi bál megrendezését jelentették be, melynek célja az iskolai udvarra kihelyezhető árnyékolók beszerzését célozza.

-Faragó Gábor-

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (52 db kép)
MEGOSZTÁS