A megyei I. osztályú női kézilabda bajnokság utolsó őszi fordulójában szomszédvári rangadóra került sor. A Kiskőrösi NKSZSE csapata november 23-án a Soltvadkerti TE együttesét látta vendégül.

-Hirdetés-

Kiskőrösi NKSZSE-Soltvadkerti TE 31-22 (18-10)

Kiskőrösi NKSZSE: Rostás (k), Lukács (k), Hell (k), Szabó B. 2, Kun-Szabó 11, Holczimmer 3, Kolonusz 3, László, Zsubori 1, Varga 2, Tösmagi, Schiszler 3, Polereczki 4, Krizsán, Kornóczi 2.

Soltvadkerti TE: Lőrincz (k), Bleszák 2, Csipkó, Drenkovics 8, Frittmann 2, Hachbold, Markó 4, Nagy T. 1, Szentpéteri 3, Tasnádi 1, Trsztyinszki 1.

A mérkőzésre szép számban érkeztek szurkolók, akik biztatták mindkét csapatot. A mérkőzés elején 2-3 gólos különbség volt a kiskőrösiek javára, mely előny fokozatosan nőtt a félidő végére. A hazaiak szervezett védekezés után vezettek gyors támadásokat és több gólt is szereztek a rendezetlen soltvadkerti védelem ellen. Mindezek mellett a soltvadkertiek támadásban sokat hibáztak, ami nem fér bele egy szomszédvári rangadóba. A kiskőrösi fiatalok lendületes játékkal nyerték meg a szomszédvári rangadót.

Szabó Tamás – Kiskőrösi NKSZSE edzője:
-Nehéz mérkőzésre számítottam, mert a játékosaimnak volt a találkozó előtt egy ifjúsági mérkőzése is, így a csapat tagjai ezen a napon 120 percet voltak a pályán. Az idei szezonban most fordult elő első alkalommal, hogy a játékoskeret szinte minden tagja a rendelkezésemre állt és csak Czérna Bianka, valamin Simon Kata hiányzott. Most 15 fős kerettel szerepeltünk a mérkőzésen, aminek az lett az eredménye, hogy a második félidőben sem fordultak elő azok a technikai hibák, melyek a fáradság miatt jellemeztek korábban bennünket. Folyamatosan tudtam cserélni, frissíteni a csapatot. A legfőbb erényünk a védekezésünk volt, melyből indulva mintegy 10 gólt szereztünk gyors leindításból.

Mihók Péter – Soltvadkerti TE edzője:
-Sajnos ezen a napon több hiányzónk is volt, ami rányomta bélyegét a mérkőzésen nyújtott teljesítményünkre. A kapusaink hiányában az egyik mezőnyjátékosunk Lőrincz Réka állt a háló elé, akinek viszont nagyon hiányzott a jelenléte a csapatjátékban. Nagyon sok labdát eladtunk támadásban, melyekből gyors támadásokat vezetett a Kiskőrös, és tulajdonképpen ez jelentette a mai napon a két csapat közti különbséget.

Filus Tibor

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (61 db kép)
MEGOSZTÁS